avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Nu imi dau seama exact cu cine veti vota, dar dupa cum ati rationat veti pune botul oricum la una din propagande. Judecati in functie de actiunile politice ale celor doi si nu de intoxicari, filmulet cu copil batut sau poze cu vizita nocturna.
Electoratul liberal o sa voteze rational , si nu o sa asculte de indemnurile actualei conduceri PNL .

Mie mi-a fost mila de Crin cand l-am vazut cum cersea voturi pentru Mircea Geoana .

Dupa ce iese Basescu iar presedinte , Crin Antonescu o sa ajunga muritor de foame , pentru ca a ratat sansa de a arata ca este un lider politic care are caracter si a dovedit din plin ca este doar una din slugile lui Dinu Patriciu .

Acuma astept un client , ca de mult ma duceam sa-l votez pe Traian Basescu !

Oricum PNL o sa fie la guvernare alaturi de PDL si UDMR , asa ca nu sunt probleme pentru un nou guvern propus de Traian Basescu .
Cunoasteti dictonul “Trust is the coin of the realm (of business)”? Adica “increderea este moneda de schimb in imperiul afacerilor”. Basescu a dovedit cu prisosinta ca lucreaza cu alte monede…masluite. Daca in anul acest nu v-a dovedit suficient de clar cum este in stare sa incalce fara jena unul din principiile de baza ale legislatiei fiscale: stabilitatea (orice modificare a codului fiscal intra in vigoare in ianuarie anului urmator, apropo de impozitul forfetar devastator, etc), cuvintele sunt de prisos.

Modul in care are nesimtirea de a-si aroga succesul aderarii la UE, a propunerii care a facut obiectul referendumului (care de altfel serveste oricarui dictator care doreste introducerea unui sistem totalitar…), trecerea pe ultima suta de metri a unor acte normative (rezidentii, etc), care au fost trenate in mod voit, pentru a fi temporizate electoral, si alte multe “smecherii de cartier”, mie-mi demonstreaza un singur lucru: vrea puterea pentru el si niciun principiu de moralitate nu mai sta in picioare in calea aceatui deziderat dictatorial. Intre un dictator si … un “om de plastic”, aleg plasticul. Am trait deja experienta unui regim totalitar si pot sa recunosc semnele. Orice dictator este in faza premergatoare a instituirii dictaturii un “manelist” populist . Eu sunt mai radicala poate spunand ca episodul “demisionez in cinci minute…” a insemnat sfarsitul increderii acordate, dar multi altii, au avut suficient timp de-atunci sa adune alte probe de netagaduit in sprijinul retragerii increderii. Daca i-au acordat-o vreodata…

Daca nu v-a fost rusine de rusinea lui in episoadele penibile petrecute in cadrul intalnirilor externe la nivel extern, mie mi-a fost…

Va amintiti ce raspunde un fost nomenclaturist unui tanar care-l acuza ca a fost mintit, dincolo de faptul ca il face din capul locului “pui de comunist”?
[ link extern ]

Eu nu uit.
Buna ziua la toti cei care la aceasta ora ati hotarat sau nu cu cine si de ce,prin cea ce scriu nu incerc sa va canalizez pe un drum anume si nici nu sant FORMATOR DE OPINIE nu fac politica dar imi face placere sa observ si sa comentez faptele .eu am reusit sa votez nu a fost usor sa ma hotarasc din doua rele care e cea mai putin rea sau daca vreti daca e tot sa "o musc inca o data"macar sa fie unul mai de rasa.nu a fost bine deloc cu acest jucator(bataus) presedinte a intrat in toate scandalurile, nu a avut un dialog bun cu presa si la urma a scos si ASUL DIN MANECA ,oare cum va fi cu "bostanarul" mie mi se pare a fi ceva asemanator cu "tapul" Constantinescu care era impins inainte de oameni cu afaceri GRELE .adevarul este ca miza e mai mare decat pare deorece sant in joc multi bani"euroi"europeni si contracte cu statul pe acesti bani,,,acum mingea se afla la noi, la voi aruncatio LOR ca FRIGE.Oricine va castiga nu va fi usor deloc pentru romani,dar noi nu ne pierdem speranta asa ca doamne ajuta .BAFTA.
romania inedit a scris:

Electoratul liberal o sa voteze rational , si nu o sa asculte de indemnurile actualei conduceri PNL .

eu l-am votat pe GEOANA

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)