avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D


oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
:offtopic: Dupa cate imi dau eu seama , si din ce imi spun cartile de tarot , subiectul asta o sa fie inchis in curand , pentru ca votul s-a incheiat , asa ca pana la urma nu pot decat sa constat ca Traian Basescu a castigat , fiind aproape singur impotriva tuturor .
Dcaa rezultatele vor fi validate, nu ramane altceva de facut decat sa fie felicitat.Asta este.Dar abia acum incepe adevarata lupta cum se va forma guvernul care cu care se aliaza, etc.Dupa ce vor primi felicitarile sa se apuce de treaba , cda altfel bu ne asteapta o situatie prea roz.Am si eu o curiozitate :cine va fi prim-ministru?
Elena Udrea....#-o
La cat este de imprevizibil (dupa fetele lui tata, alba ...neagra , asta are , asta nare, asta este cea mai tare, ) o strange iar mana cu Nea Tariceanu!
@Pronick76- Cu cea mai mare placere! Chiar imi doresc sa il felicit pe viitorul presedinte insa nu stiu care este acela!:D Inca nu a decis Curtea Constitutionala!
Iar eu nu am adversari fiindca nu am candidat eu la vreo demnitate in stat ca sa am oponenti sau contracandidati!B-)
Eu sunt doar un cetatean roman care si-a exercitat dreptul la vot conform Constitutiei , perfect legal si acum privesc la o lupta intre gladiatori!:)

@Ruje - Sa stii ca daca barbatii nu ar fi atat de invidiosi pe succesul unor anumite femei cred ca o femeie precum Elena Udrea ar face fata unui post precum cel de prim ministru! Chiar nu vad cu ce au fost alti prim ministri din istoria noastra nu foarte indepartata mai presus decat ea! Eu cel putin o admir din punct de vedere al tariei! Trebuie sa ai stomacul tare ca sa rezisti atator si atator atacuri mai mult sau mai putin elegante! E o femeie tare chiar daca nu toti o simpatizeaza! Daca Iulia Timosenko este premier si candideaza la presedentia Ucrainei , de ce nu ar putea fi si in Romania o femeie premier?!:D
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)