gina_83 a scris:
bineinteles ca in urma verificarilor efectuate de ei s-a stabilit ca s-au emis in mod justificat si angajatul a primit chiar si reteta pentru a-si lua paracetamol).
Vai, cat de tare poate fi asta :rofl::rofl:
Eu am avut alta surpriza luna trecuta. A lipsit 2 zile (joi si vineri). Vineri m-a sunat sa ma roage sa-i transmit inginerei ca-i la spital, luni dimineata, pe 12 octombrie era la mine in birou, depunand cererea de lichidare cu acordul partilor. Ii desfac contractul de munca cu data de 12 octombrie, fac inregistrarea in Revisal, ITM-ul imi vizeaza carnetul de munca... Dupa o saptamana ma suna sa-mi spuna ca de la noul loc de munca n-o invoieste ca sa poata veni sa-si ridice carnetul de munca. Cand in sfarsit reuseste sa vina ...ghici #-o imi intinde un certificat medical pentru perioada 08-16 octombrie :stunned: Am mers la ITM, la Casa de sanatate... nu aveam voie sa-i platim doar fractie (pana pe 12), daca nu ne convenea situatia trebuia sa contest medicalul in instanta, chit ca ea de pe 12 octombrie avea contract la alta firma si presta de zor. #-o