avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

am mai scris ca am comis un furt de 26 lei din supermarket.si akm mi-a venit citatie..sa ma prezint la tribunal..ce se va intampla?spuneti`mi va rog.imi face cazier?
Cel mai recent răspuns: dyana11 , utilizator 20:10, 1 Decembrie 2009
Si pentru o guma de mestecat s-a chemat politia in Carfour si s-a facut dosar penal, dar era la prima abatere:))
Asta am auzit-o de la politisti.Nu a fost clientul meu.
Faptuitorul a platit amenda administrativa vreo 600 lei acum cativa ani.

In caz de furt de bauturi alcolice, in stare de recidiva ii aresteaza preventiv.Stiam dinainte rezultatul si nu m-am bagat.Au fost alti colegi avocati cu relatii care n-au crezut si au aflat apoi.;)
am fost la politie..in data care mia venit citatia. si am dat iar declaratie cu privire la ce sa intamplat.poltistul mia spus ca imi va veni o amdenda.nu stiti cam despre ce suma e vorba..in functie de fapta mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat olivia_dyana@yahoo.com olivia_dyana@yahoo.com am si eu o intrebare acum 1 saptamana am furat un after-shave in valoare de 26 lei.cred ca mi s-a facut dosar penal pt ca directorul si paznicul care m-a ... (vezi toată discuția)
Dosar penel pentru inselarea unui angajator (hipermerket) mika_ela2006 mika_ela2006 Va rog ajutati-ma cu cateva raspunsuri daca se poate..Am un frate care are 19 ani ce a savarsit o fapta nu tocmai de admirat : fiind angajat al unui ... (vezi toată discuția)
Furt streqeu streqeu Buna ziua,vreau sa ma lamuriti...daca in cursul acestui an scolar...impreuna cu inca o persoana am sustras din clasele la scoala de unde suntem: 2 telefoane si ... (vezi toată discuția)