avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine votati ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine votati ?

Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . www.avocatnet.ro/content/for...

Chiar daca votul este secret , secretul votului trebuie pastrat doar de organizatorii alegerilor , cei care voteaza puand sa spuna cu cine au votat sau cu cine intentioneaza sa voteze , deoarece in Romania libertatea cuvantului este garantata de constitutie .

Eu o sa votez cu Traian Basescu , cu toate ca in primul tur am votat cu Crin Antonescu ,crezand ca are sanse sa ajunga in al doilea tur de scrutin , si implicit presedintele Romaniei .
Si eu am votat cu Crin. Acum ma mai gandesc daca ma duc.
Da ' de ce cu Basescu? De ce e asta mai bun?
Oamenii care cred despre ei ca sunt cei mai buni, cei mai destepti, singurii care detin adevarul absolut, care se pricep la toate, care se cred "messia" pentru un popor, care este "poporul lui" nu-i asa, nu mi se par normali. De regula ei sufera de o boala psihica, care se numeste PARANOIA.
In decembrie '89 am scapat de un paranoic. Ultimii cinci ani mi-au reamintit de acea epoca mai ales prin modul abuziv de interpretare a Constitutiei
M-am saturat sa vad zilnic amenintari, certuri, atacuri la persoana.
In lupta asta fiecare lupta pentru clica lui, dar m-am saturat de "blonde", "miss-uri", "borduri", "autostrazi", "impozit forfetar"
Gata!Sa vedem si altceva.
Liberalii o sa ramana la putere chiar daca ajunge presedinte Traian Basescu .
Guvernul o sa fie sustinut de PDL+PNL+UDMR !
Parlamentarii nu renunta la ciolan , si asta s-a vazut atunci cand s-a facut guvernul Boc , sustinut de PDL+PSD !
@Mihai
si eu ziceam ca votez cu Eva Kent decat cu Basescu, dar chiar cu PSD-ul nu pot, pe-aici pe meleagurile mele PSD-ul e la putere de ani de zile si nu poti sa faci nimic. Acum sa le dau cu mana mea si tara...
N-ai cu cine.
Oricum iese Geoana si fara votul meu.
Daca ar fi sa ma mai gandesc,tot cu Geoana as vota ,si chiar daca unii dintre voi nu mi-ar da dreptate, nici eu nu ma mai pot gandi ca exista oameni care sa-l mai voteze pe Basescu ,pentru ca daca mai iese dumnealui, ceea ce este scris aici, aici ramane , si va trebui peste ceva vreme sa ne explicati de ce ati ales solutia asta pt noi toti.Eu personal m-am saturat de cearta,de scandal de lipsa de coeziune.Vreau sa functionam ca stat, iar daca asta ne-o ofera coalitia despre care vorbiti,apoi asa sa fir , pt ca asta este atributul presedintelui sa medieze, nu sa sezbine.
Raspund si eu. Desi nu stiu daca e bine ca o fac. E parerea mea si daca ma uit in birou cred ca suntem impartiti jumatate - jumatate.

Premisa e ca vorbim despre decizii care, desi par logice, sunt absolut subiective. Seamana cumva cu disputa dintre musulmani si crestini, despre religie si profeti. O alta premisa e ca, fara suparare, candidatii seamana intre ei ca doua picaturi de apa. Numai ca subiectivitatea noastra ne face sa vedem ca unu seamana mai mult si altul mai putin.

Asa ca, din punctul meu de vedere, decizia e anti si nu pro. Am mai spus, as vota si cu Mickey Mouse daca ar candida. Dar in niciun caz cu dl. basescu. :"> Nu ma cert cu nimeni pentur decizia mea si nici nu cred ca e nevoie de explicatii. Pentru ca uneori explicatiile sunt singurul lucru care ne diferentiaza.

O seara placuta.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)