In Germania a crescut numărul persoanelor infectate după eliminarea unora dintre restrictii:
[ link extern ]
Este foarte complicată situația cu noul coronavirus...
Si la noi foarte probabil ca va fi la.fel daca nu lămurim problema urgent.
Si ma tem ca trebuie să îl exterminam ca nu avem alta varianta.
Am.vazut ca profesorul universitar Molnar Geza, un reputat doctor epidemiolog, este de părere că o sa trăim.cu el.
[ link extern ]
Nu cred ca va merge acest lucru.
Este un virus care are alte reguli...decat cele.cunoscute de specialiștii tradiționali...
De aceea îmi si fac griji.
Încercați sa va imaginati ce ar însemna că cei vindecati sa se reinfecteze ulterior.
O vom tot lua de la început...
Eu nu vad o variantă viabilă aceea sa trăim cu acest virus printre noi mai ales ca ar fi vorba de o durata foarte îndelungată.
Unii se tot agită sa redeschidă economia, unele partide care nu stiu de capul lor de foarte multi ani...unii politicieni care au experiență politică dar în neștiința si ignoranta lor, neavând idee ce ar trebui facut, riscă să facă un genocid daca nu se acționează inteligent.
Sapa si subminează guvernul care până în prezent s-a descurcat foarte bine.Ei vor puterea dar oare ce ar face cu ea?
Dacă pe.timp.de pace au fost incapabili, ce baza ar putea avea cineva in ei?
Acum nu cred ca mai merge cu corupția...
Sau...sa.fi.mirosit ei ca este iar loc de.bani de se agita asa?
In timp ce noul coronavirus pare neobosit, ministrul de interne si cel al.sanatatii au ajuns aproape la.epuizare.Am.ajuns si noi aproape de epuizare si ne agitam în gol, fara ă avea vreo raspundere.Insa, noi trebuie sa fim.atenti pentru ca si noi suportăm consecințele...
Dacă nu se acționează în forță împotriva virusului el își va vedea de drum...si drumul lui este printre noi...
Si se pare ca isi cunoaste foarte bine drumul...daca nu va fi oprit.