4. Și.eu sunt de părere ca trebuie dat drumul la.economie dar în condiții.de siguranță publica.
Poate ca cei care se deplasează cu.metroul ar trebui sa aibă ore de începere a activității diferite pentru a se evita aglomerația.
Angajatorii ar putea face propuneri și sa lămurească între ei aceste probleme.
Mare problemă o constituie cei care merg către Pipera.
Țările europene cauta soluții cu privire la transportul public:
[ link extern ]
Australia este pe drumul cel bun și situația sa fie sub control cât de cat:
[ link extern ]
Deschiderea teraselor eu consider ca s-ar putea face dar exista riscul ca acest lucru sa genereze aglomerație pe strada si nu neaparat in localuri.
2. Chestia cu spray-ul nazal si cu acea solutie care să reziste 3 luni pe.suprafete eu nu o cred viabilă.
Doar vaccinul va fi de.real ajutor însă va dura.
Vaccinul este necesar pentru ca cei vindecati se pot infecta din nou.
Din acest motiv deși Madona este fericită, nu are chiar motive temeinice...sa fie fericită...
[ link extern ]
Imunitatea ei nu va rezista decat un timp.
Tot la.fel.si în cazul celorlalți care au dezvoltat o imunitate.
Nu se știe cât timp va tine imunitatea lor si de aceea vaccinul le va fi de folos si lor.
1. Am auzit de zvonul potrivit căruia ar urma să se creeze ,,vaccin inteligent".
Un vaccin cu implantare de inteligenta artificială în organism ar încălca drepturile si libertățile fundamentale.
Deocamdată nu exista nicio probă din care să rezulte asa ceva.
Eu am.fost printre primii avocați din Romania care am studiat si am invocat în fața instanțelor de judecată aparari bazate pe încălcări de drepturi și libertăți fundamentale ale omului si in acea vreme nici judecătorii nu prea știau despre ce este vorba.De aceea, având în vedere că atunci când eu invocam în instanțe astfel.de aparari socau pe mai toti pentru ca nu prea știau de Convențiile Internaționale, consider ca pot face aprecieri si in ziua de astazi cand au inceput multi sa avanseze pe calea cunoașterii acestor drepturi fundamentale.