Eu zic ca se tem de proteste.
Sunt mult mai mulți cei nemulțumiți.
În prezent se respecta regulile
Eu am zis sa fie testati cei care merg la proteste ca sa vedem și ce iese și ce transmit ei.
Mie imi scapa acest aspect.
Sunt unii care se îmbrățișează cu multa lume și nu au nicio problema.
Autoritățile ar cam trebui sa stie cati s-au infectat la proteste și sa ne comunice.
Sau o fi secret și acest lucru?
Habar n-am, ca să zic și eu precum Vlad Voiculescu.
Autoritățile se comporta haotic.
Habar nu au de capul lor în formula actuala.Asta este clar.
Eu sunt de acord cu premierul Cîțu pentru ca este mai bine decât sa mai dea niște restrictii aiuristice...
,,Premierul Florin Cîțu a transmis miercuri dimineață că „ar fi suficientă respectarea strictă a actualelor măsuri, în paralel cu vaccinarea, pentru a nu fi necesare alte restricții sau carantină”. El a adăugat că după ce va crește capacitatea de vaccinare se va ajunge la administrarea zilnică a 100.000 de doze, la jumătatea lunii aprilie."
[ link extern ]
Cum spuneam, în București se respecta masurile de restrictie cu mici excepții.
V-am spus, eu as fi curios sa știu câți sunt infectati la proteste și câți au fost infectati la proteste.Sunt doua lucruri diferite.
Ma refer la ceva relativ și nu la ceva de o.exactitate a unui ceas elvețian.
Mai.toti de.la proteste sunt dușmanii mastilor.
Mai sunt și aia anti-vaccinistii...
Parca au fost la Universitate și se credeau superinteigenti și mândrii...
Aia sunt de-a.dreptul incredibili...Mai ales ca nici vaccinarea împotriva rujeolei nu o accepta...
Acestia sunt indignați daca s-ar accepta vaccinul rusesc din motive puerile dar însăși Germania îl accepta...in anumite condiții...
Deci, despre.ce vorbim?
Acest virus chinezesc a creat mai multe ipoteze de gândire decât am anticipat eu in ianuarie-februarie 2020.