avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
"Cercetătorii de la Imperial College London spun că cei care au primit două doze de vaccin sunt de două ori mai puțin predispuși la infectarea cu Sars-Cov-2, la acest rezultat ajungându-se după ajustarea datelor cu alți factori, precum vârsta sau dacă au avut simptome de Covid-19."
[ link extern ]
"Cercetătorii spun că, în total, prevalența la persoane nevaccinate a fost de 1,21%, de trei ori mai mare decât prevalența de 0,40% din rândul celor vaccinați, iar încărcătura virală a celor cu Covid-19 este mai mică la oamenii vaccinați."
Cert este un lucru, nu vor scăpa de.masti nici cei vaccinați.

Ar trebui sa se faca o testare in masa ca sa se știe cati au fost imunizați trecând prin boală.

Ar trebui acordata mai multa atenție imunizării prin boală.
Măcar în marile.orase ar trebui sa se procedeze asa în cazul persoanelor nevaccinate.

În aceasta vara a fost și o imunizare prin boală la un nivel ridicat în mod sigur.

Ar fi de mare ajutor și în privința elevilor mai înainte de a se începe școlile.
Undeva pe la 15 septembrie 2021 va începe haosul la noi, după estimarea mea și dacă nu se va cunoaște cati elevi au trecut prin boală va fi din nou haos în învățământ.

Nu cred ca se va ajunge la vaccinarea obligatorie pana pe 15 septembrie 2021.

Pana la urma ce asigura o protecție mai mare, vaccinarea sau trecerea prin infecția cu virusul Sars-Cov-2 în varianta delta?
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
INSP a anuntat ca toate decesele de pina acum , de Covid-19, din ultima perioada, au fost persoane nevaccinate sau cel mult cu prima doza de vaccin.
Am inteles ca ar fi decedat și doua persoane vaccinate dar parca aveau comorbiditati.
Ar fi decedat oricum.

Și in SUA au decedat multi nevaccinați.

Delta creaza probleme deosebite la.tineri din câte am înțeles.
Și.cum.ei umbla mult.vor fi foarte mari probleme când va crește valul 4.

Ar trebui mai multa atenție la imunizarea naturală.
Ar putea sa vrea sa se testeze lumea dacă vrea sa scape de vaccinare.
Mai ales anti-vaccinistii ar trebui testați.

Insa, ar cam trebui facute gratuit testările.
S-ar putea face o harta cu persoanele imunizate în total și ar putea ajuta la.strategia de vaccinare.

Dar, nici Israel nu cred ca a procedat asa desi ar fi fost ușor acolo, mai ales ca au bani și sunt destul.de mulți vaccinați.
Ne-ar fi de mare ajutor la.toti dacă Israel ar proceda asa.

Având în vedere marea problema cu infectarea tinerilor spitalele risca sa aiba mari probleme în România.
Deja la.Timisoara spitalele sunt pline daca am inteles eu bine.

Testarea pentru verificarea dacă au sau nu Covid-19 elevii nu va avea eficienta.
Ar.fi de preferat testarea elevilor daca au trecut prin boală.

Nu am vazut pe.nimeni sa vina cu astfel de propuneri desi ar fi ceva eficient pentru controlarea situației în viitorul apropiat.
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
Principalul Monaco a întrat în lista rosie.
Aveti idee ce atitudine au francezii fata de cei care vin din Principat dacă sunt vaccinați?

Sper sa nu existe probleme.
Stiti ceva?

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)