, Germania, Franţa şi Israel vor merge mai departe cu planurile lor ce vizează administrarea dozelor de supra-rapel ale vaccinurilor anti-COVID-19, ignorând astfel apelul lansat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care a cerut amânarea implementării unei astfel de decizii până când mai multe persoane vor fi vaccinate la nivel mondial,"
[ link extern ]
Mie imi pare ca se baga aiurea tare OMS.
Din cauza lor avem problemele de astazi și mie imi par compromisi cei de la OMS.
Inclusiv prof. RAFILA care era reprezentantul României la OMS, este grav compromis chiar dacă a fost promovat în parlament.
Au fost o echipa pierzătoare împotriva noului coronavirus.
,,Răzvan Cherecheş, profesor universitar la Iowa University, în SUA, şi director al departamentului de Sănătate Publică din cadrul Universității Babeş Bolyai din Cluj susține că, atunci când un organism este expus la mai multe tulpini de coronavirus în același timp, cea mai infecțioasă ”câștigă”.
,,Practic, dacă în aceeași cameră se află atât tulpina indiană, Delta, cât și tulpina britanică, Alpha, Delta câștigă clar, pentru că este mai 'lipicioasă' ", a explicat Răzvan Cherecheș.
Cu alte cuvinte, "nu ai cum să te infectezi cu două tulpini simultan, pentru că și între tulpini este competiție - care se lipește prima. Ori tulpina care este mai agresivă, mai infecțioasă, va câștiga întotdeauna."
[ link extern ]
Nu stiu cum.este cu tulpina delta dar este stiut ca, au fost persoane infectate cu.doua tulpini diferite în același.timp.
Rămâne de vazut ce va fi vis-a-vis de imunitatea celor care au trecut prin boală.
Daca pot fi infectati cu doua tulpini în același timp este posibil sa se infecteze după afla cu Delta și în 2 săptămâni, apreciez eu, corect asa zice.
Este stabilit științific acest lucru și cei care au studiat cu privire la Covid-19 știu acest lucru.
Mie insa îmi e simpatic dr. Răzvan Cherecheș.
Din păcate, nu pot sa spun același lucru și despre RAFILA care nu si-a facut treaba la.momentul. oportun fiind la.OMS în momentul.zero.
În anumite momente este impardonabil sa greșești.
De ce?
Iata ce avem astazi...
Eu chiar nu înțeleg de ce a fost trimis la OMS prof. RAFILA