Și imunitatea naturala prin infectare tine tot 6 luni ca și vaccinul.
Ambele țin 6 luni sau vreo 8 luni.
Eu am făcut doză booster după 6 luni și 2-3 zile de la doza 2.
E posibil sa fiu cel mai rapid vaccinat cu doza 3 pana în prezent.
Am mers cu persoane care ezitau sa facă doză 3 și care aveau 7-8 luni de la doza 2.
Daca nu exista vaccinul s-ar fi ajuns la un număr mult mai mare de persoane decedate.
O bătrână de 100 de ani din Columbia a făcut de doua ori covid și a scăpat cu viață iar alții tineri au decedat.
Este o ruleta rusească.
Ceea ce nu înțeleg cei care nu se vaccinează este faptul ca este esențial sa fie cât mai mulți asimptomatici sau cu forme ușoare ca sa nu fie spitalele pline.
Daca spitalele sunt pline rămân mulți pe dinafara și vor muri.
Și din acest motiv este importanta vaccinarea.
,,Țara cu cele mai dure restricții anunță primul caz de Omicron"
,,Pacientul asimptomatic a fost testat pozitiv pentru COVID-19, înainte ca testele suplimentare „să confirme detectarea variantei Omicron”, se arată în raport, adăugând că persoana este tratată izolat la spital.
Această infectare a apărut într-un moment în care sute de mii de oameni din principala provincie chineză Zhejiang sunt cufundate în carantină pe fondul unui focar recent de COVID, statul suspendând operațiunile comerciale, întrerupând zborurile și anulând evenimente."
[ link extern ]
China nu mai are ce sa faca în acest moment.
Este prea târziu sa mai facă ceva eficient.
Oare vaccinul chinezesc ajuta la Omicron?
Omicron pare sa nu creeze probleme la copii și tineri asa cum făcea delta.
Deci, o imunizare naturala asa cum ați dori BX ar putea ajuta pe termen de 6 luni.
Întocmai ca și vaccinul desi vaccinul este mai sigur și fără risc decât o imunizare naturala.
Imunizarea naturala este contraindicata în februarie 2022 pentru ca nu se stie ce evoluție va avea Omicron și dacă vor fi spitalele pline cu cei cu comorbidități vor fi probleme în sistemul medical.