avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Românii, nevaccinații Europei, cei mai puțin infectați de Covid de pe continent.

[ link extern ]

Despre asta nu aveti nimic de spus dl Claudiu?
Ce s-a intamplat cu solutia vaccinarii?
Ce fac aia ultravaccinati cu rata de infectare de 10 sau chiar peste 20?
Cam da cu virgula, nu?

Cum spuneam, adevarul iese singur la lumina, e doar o chestiune de timp.
Nu stiu care sunt cifrele.

Insa, important este cati mor și nu cati sunt infectati cu noul coronavirus.

Exista o cota de decese în funcție de numărul de infectati.
Acum s-a schimbat situatia.
Occidentul nu va mai avea atat de mult morti ca în trecut.

Este posibil sa fi scăzut rata de mortalitate în occident unde este rata mare de vaccinare.
La noi valul 5 este posibil sa aibă mortalitate ridicata.
Ar trebui sa va uitați sa vedeți mortalitatea în tarile cu vaccinare avansata și în România în privința valului 4.
Asa veți putea trage o concluzie.
Eu nu ma bazez pe statistici ci pe alte lucruri.

Depinde foarte mult ce tulpina va fi dominantă.
Omicron simplu sau original, nu îmi pare periculos dar va apărea ceva nou foarte probabil și depinde ce va fi acea noua apariție, noua evoluția a virusului Sars-Cov-2.
Omicorn original a aparut in Africa de Sud acum multe luni dar nu s-a știut sau nu s-a anunțat.
Secretomania este ucigătoare de cele mai multe ori și se pare ca guvernele nunstiu ce sa comunice și când sa comunice.
Este o problema existenta de.la începutul pandemiei.
În nestiinta lor au crezut ca se va panica populatia daca afla ceva si s-a ajuns sa ca unii sa nu creadă ca exista virusul Sars-Cov-2 sau alte aspecte asemănătoare care au dus oamenii necunoscători în eroare.

Se pare ca nimeni nu știe în acest moment ce tulpina va fi dominantă în valul 5.

Și dacă autoritățile își dau cu părerea aiurea o fac la un mod greșit, nu știu sa interpreteze corect datele pe care le au la dispoziție.
De pilda, unii credeau ca pandemia s-a sfârșit când eu așteptăm valul următor și multe altele.
Cei din linkul dvs. sunt mai paraleli decât autoritățile competente...si in comparație cu aceștia ele par chiar profesioniste...
Exista o vorba, defilezi cu ceea ce ai...la.defilare...si nu cu spectatorii, as adăuga eu.

Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2021
Nu conteaza cine a publicat stirea ci ca alea sunt date oficiale. De ce nu apare informatia asta pe toate posturile TV?
De ce se mentine panica si teroarea psihica?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am spus, singurul lucru care mai contează acum este cati vor muri în valul 5.
Nu ati vazut ca 90% din decese pe delta erau nevaccinați în valul 4?
Mulți ar fi putut scapa cu viata dacă erau vaccinați.

Mie asta mi-a rezultat.

Pana și Patriarhul Daniel s-a vaccinat.
Biserica a înțeles sa recomande vaccinarea.

Nu are nicio logica sa riști sa mori dacă poți sa trăiești.
Vaccinarea reduce numărul.de decese.
Nu va luați după numărul de infectati intrucat este irelevant în stadiul pandemic actual.

Rămâne de vazut ce tulpina va deveni dominantă în valul 5.
Daca omicron nu va crea forme severe ale bolii și va fi dominantă înlocuind delta va fi bine.
Daca va evolua și va avea o forma virulenta pana acum nu prea a fost nimic demn de panica mai ales dacă va evita vaccinul.
Pana una alta, se susține ca Omicron nu creaza probleme la vaccinați.
Vom vedea.
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2021
Revenind la tulpina Omicron în forma actuala este fără sens sa faci ce ar vrea Rafila. Omicron poate duce la imunizare fără a ucide.
Ceea ce ar vrea Rafila ar impiedica apropierea de sfârșitul pandemiei pentru România.

,,Suntem la coada UE. Aceasta este realitatea cruntă dezvăluită chiar de către Alexandrul Rafila. Ministrul Sănătății a ținut să arate că România este ţara din Uniunea Europeană care a făcut cele mai puţine teste pentru depistarea infecţiei COVID-19.
Iata ce vrea Rafila și mai rău incurca decât ajuta în acest moment:

Potrivit lui Alexandru Rafila, noile măsuri adoptate de autorităţi vor duce la creşterea gradului de testare. Din punctul său de vedere, acesta este foarte importantă în gestionarea crizei sanitare provocate de pandemie."

[ link extern ]

Daca va evolua Omicron și va deveni periculos atunci va fi alta discutie dar în acest moment nu ajuta cu nimic ceea ce gândește ca ar fi bine sa facă Rafila.
Am zis eu ca este contraindicat sa fie ministrul sănătăți și nu am greșit.
Războiul cu virusul trebuie dus la un mod inteligent și nu la întâmplare.
Asta este marea problemă cu Rafila în privința noului coronavirus.
De.la început a fost total pe dinafara,încă din decembrie 2019 și asa a rămas în continuare.
Nu are nici capacitate de predicție ceea ce este grav pentru un ministru al sanatatii în acest moment pandemic.

Are cineva informații conform cărora Omicron ar produce forme severe?
La vaccinați am inteles ca nu creaza probleme.

Faptul ca România sta rău la numărul.de vaccinați este alta problema dar mulți politicieni din PSD au contribuit la acest lucru în faza de început a vaccinării.
Daca mai punem și faptul ca Rafila și Cercel ziceau ca ar fi o simpla răceală prin februarie 2020 și ca aceasta idee s-a propagat pana în prezent deja se vad vinovații.
Încă, sunt multi oameni care cred ca este vorba de o simpla răceală pentru ca asa au inteles ei atunci și nu le mai poți scoate din cap acest lucru.
De cei din AUR nici nu mai are sens sa vorbim ca ei au rămas la fel.
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2021

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)