avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... În ce condiții legale se pot schimba vechile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament ...

În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament cu unele cu radiocitire wireless (asa dorește presedintele ).
Specific: la prima convocare a adunării generale n-a fost cvorum! Iar acum vrea sa ne oblige sa facă acest demers.
Nu trebuie sa facă tabel nominal cu toti locatarii și să semneze acolo cine dorește acest demers?
Din cate știu eu apometrele sunt pe proprietatea mea individuală nu cea comună.
Și nici nu vad eficienta lor căci diferența de bani plătită la metrii cubi consumati și neinregistrati (însumarea tuturor consumurilor) nu depășește costul citirii și taxelor ce ar trebui sa le plătim firmei respective .
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 13:21, 31 August 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


adaman a scris:

[quot!1 Mergeti la Paris si interesati - va despre prevederile referitoare la Asociatiile de Proprietari !! Dar nu numai in Paris .......alegeti ce capitala doriti din lumea occidentala .......


da..asa e
am auzit ca in alte tari, furnizorul lasa gigacaloria la coltul strazii si cine doresete,se serveste....gratis

nu va obliga nimeni sa va supuneti acestei legi si sa va instalati repartitoare....faceti cerere de debransare si scoateti caloriferele...ca doar sunteti cetatean UE si aveti drepturi
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai si ce va opreste sa puneti aici un articol din alea citite de dvs peste mari si tari?sa aflam si noi cum e pe afara

in situatia de fata. cum doriti dvs repartizarea caldurii?o taxa fixa per persoana,per metru patrat?(la ce intreruperi sunt in Bucuresti,ar fi avantajos sa platesti la mp,un calorifer rece)
care articol din legea 196/2018 va ingradeste drepturile "constitutionale"?

buna/rea e bine ca exista....si asa sunt probleme in asociatii,sa convingi, omul ca asa e legea.....nu vreau sa ma gandesc la cum ar arata si intretine blocurile,fara o lege de acest fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa schimb apometrele? pya pya Bună ziua! Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în legătură cu obligația schimbării apometrelor de apa calda și rece în apartamente cu alte apometre ... (vezi toată discuția)
Hotarare ilegala adunare generala asoc prop Vulturudac Vulturudac o hotarare ilegala adunare generala asoc prop daca nu e atacata in instanta sau reclamata la primarie,se poate aplica?care e termenul de reclamare la primarie ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)