avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... În ce condiții legale se pot schimba vechile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament ...

În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament cu unele cu radiocitire wireless (asa dorește presedintele ).
Specific: la prima convocare a adunării generale n-a fost cvorum! Iar acum vrea sa ne oblige sa facă acest demers.
Nu trebuie sa facă tabel nominal cu toti locatarii și să semneze acolo cine dorește acest demers?
Din cate știu eu apometrele sunt pe proprietatea mea individuală nu cea comună.
Și nici nu vad eficienta lor căci diferența de bani plătită la metrii cubi consumati și neinregistrati (însumarea tuturor consumurilor) nu depășește costul citirii și taxelor ce ar trebui sa le plătim firmei respective .
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 13:21, 31 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

adaman a scris:

In primul rind ca toate Legile gen Legea 196/2018 sunt NECONSTITUTIONALE , datorita faptului ca sunt antagoniste cu articolele din Constitutia Romaniei privitoare la DREPTUL LA LIBERA ASOCIERE si la GARANTAREA PROPRIETATII PRIVATE .......

interesant. de ce nu faceti o jalba la Av Popor cu asa ceva si poate o ataca la CC? este util si macar ce raspunde
Ultima modificare: Duminică, 29 August 2021
filip01, utilizator
Cred ca in momentul in care ti-ai ales locatia din condominium ti-ai ales intrinsec venicii si asociatii. Matale ti-ai ales locatia NIMENI NU TE-A OBLIGAT. E ceva de cam cum se alcatuie familia! Parintii si Fratii/Surorile iti sunt date! Prietenii doar poti sa ii alegi!

Alte discuții în legătură

Obligat sa schimb apometrele? pya pya Bună ziua! Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în legătură cu obligația schimbării apometrelor de apa calda și rece în apartamente cu alte apometre ... (vezi toată discuția)
Hotarare ilegala adunare generala asoc prop Vulturudac Vulturudac o hotarare ilegala adunare generala asoc prop daca nu e atacata in instanta sau reclamata la primarie,se poate aplica?care e termenul de reclamare la primarie ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)