Îmi pare rău dar am văzut prea tarziu mesajul dvs.
Puteți spune pe scurt ce a zis.
Este îngrijorător ceea ce spune epidemiologul șef din Suedia:
,,Suedia se îndreaptă spre al treilea val al epidemiei. Epidemiologul şef: "Vaccinurile nu vor putea stăvili răspândirea"
[ link extern ]
,,Mi se pare ciudat că noi, care suntem lângă persoanele în vârstă să nu fim vaccinați. Am avut colegi care s-au îmbolnăvit, tineri, care au petrecut mult timp în ATI și acum sunt în reabilitare. Dar, având în vedere că indicele de infectare este foarte mare unde stau eu, aștept de la o zi la alta să mă infectez. Fac tot ce pot să nu", a declarat Laura Ghibu."
[ link extern ]
Și în București situatia este îngrijorătoare.
Timișoara a ieșit din carantina prin votul celor de acolo întrucât masurile.de restrictie ale lui Arafat nu au dat rezultate.
Eu am.zis de.multe zile ca nu vor da rezultate masurile de restrictie.
A intervenit însă direct Arafat și le-a stricat bucuria...
[ link extern ]
Se va continua copierea masurilor de.restrictie din occident care nu au dat rezultate nici acolo.
Dr. Valeriu Gheorghiţă face o mutare bună in platforma si era necesara:
,,Platforma de programare pentru vaccinul anti-COVID va fi modificată pentru a arăta oamenilor înscriși pe listele de așteptare timpul estimat până când va avea loc momentul vaccinării și tipul de vaccin din centrul de vaccinare, astfel încât oamenii să nu renunțe la programări după ce au așteptat o lungă perioadă de timp. Anunțul a fost făcut la Digi24 de Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare."
[ link extern ]
Nu știu daca ati remarcat dar am făcut aceasta recomandare de mai multe zile.
Practic, au inteles ca omul.poate refuza un vaccin după ce așteaptă mult.timp.
Eu am inteles ca as fi programat pentru Pfizer dar rămâne de vazut pentru ca în lipsa de organizare este posibil sa fie alt vaccin si sa îl.refuz.
Încerc sa fiu atent și la tulpina braziliana și Pfizer pare sa fie eficient.
Daca ești vaccinat și te infectezi bănuiesc ca se dobândește o imunitate dubla.
Stiti ceva de acest lucru?
Pe cât timp s-ar întinde imunitatea dubla?