avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la sesizări ...

Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la sesizări trimise pe adresa de mail a asociației de propr(etari chiar dacă sant poze ale acestor acte scrise de mana și semnate. Un asemenea abuz unde poate fi reclamat?
Cel mai recent răspuns: anatiti , utilizator 14:30, 6 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
@ adaman
Citiți mai atent DEX ul, dacă tot îl aveți. Eu am folosit forma corectă.

Nu poșta refuză remiterea, ci președintele asociației. Se întâmplă frecvent, s-a discutat și pe acest forum.

În rest, poate aveți un alt loc să vă expuneți păreri despre absolut orice doriți dvs. ?

Multă sănătate vă doresc!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@adaman, daca doriti sa mai puteti scrie pe forum, nu mai scrieti mesaje consecutive si cu majuscule excesiv.
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Sesizare la asociatia de proprietari Luluchi Luluchi Am trimis. prin internet, o sesizare președintelui asociației. Menționez că asociația are internet și adresă de e-mail. La fel ... (vezi toată discuția)
Inscris notarial pentru adresa e-mail? Process Process Buna ziua, Locuiesc in strainatate si detin un apartament in tara de care se ocupa o ruda care a murit. Dupa deces, am contactat presedintele asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Publicare pe internet a numelor si datelor membrilor asociatiei de proprietari Costica33 Costica33 Buna ziua, Fac acum un website pentru blocul in care locuiesc. As vrea sa public numele, e mailul si telefoanele presedintei, membrilor de comitet ale ... (vezi toată discuția)