avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la sesizări ...

Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la sesizări trimise pe adresa de mail a asociației de propr(etari chiar dacă sant poze ale acestor acte scrise de mana și semnate. Un asemenea abuz unde poate fi reclamat?
Cel mai recent răspuns: anatiti , utilizator 14:30, 6 Septembrie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dece nu luati masuri impotriva celor care transforma site-ul in altceva. A afisat adresa de email trebuie sa fie intrebuintata. Legea spune ca se raspunde la orice reclamatie venita prin orice mijloc de comunicare. Daca nu vrea el nu raspunde nici la solicitarile transmise prin posta fizica?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu luati masuri impotriva celor care transforma site-ul in altceva.

Am luat.
Userul adaman fost banat 7 zile pentru comportament și limbaj nepotrivit.
Ok.Omul si-a sustinut pc de vedere.Poate putin prea agresiv.Eu unul tind sa-i dau dreptate.Poate administratrul are pc-ul crapat.A anuntat ca nu are cum sa raspunda la e-mail.E doar o idee.Totusi, pe site-ul asta inteleg ca se dau sfaturi,nimeni nu garanteaza 100% pentru ce sfat da ,deci sper sa nu fiu banat.Am vazut si destui moderatori care au impresia ca stiu adevarul absolut si nu prea le place sa fie contrazisi."Off topic" metododa de a sterge un mesaj ori de cate ori vor .fara sa mai dea alte eplicatii,
De acord, dar unii sar calul.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la sesizări ... Albero Albero Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la sesizări contestații cereri etc trimise pe adresa de mail a asociatiei de proprietari chiar dacă sant ... (vezi toată discuția)
Sesizare la asociatia de proprietari Luluchi Luluchi Am trimis. prin internet, o sesizare președintelui asociației. Menționez că asociația are internet și adresă de e-mail. La fel ... (vezi toată discuția)
Sesizari neinregistrate presedinte asociatie locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, Ce se poate face daca presedintele asociatiei nu este niciodata de gasit pentru a discuta si a ii prezenta niste sesizari care trebuie inregistrate ... (vezi toată discuția)