avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Am o inundație in baie de la o coloana de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Am o inundație in baie de la o coloana de scurgere ...

Buna seara! Am o inundație in baie de la o coloana de scurgere comuna, iar infiltratia apare de undeva dintre plafoane. Iar asociatia mi-a propus sa imi iau eu angajamentul ca platesc si pe urma imi recuperez bani de la aasociație. Cum pot face asta legal? Am dreptul sa cer asociatie si sa imi repare baia? Avand in vedere ca am infiltratii in tavan si mi s-a inmuiat rigipsul in anumite zone?, cine are datoria sa cheme instalator? Eu sau asociatia
?
Cel mai recent răspuns: Madalinmic , utilizator 08:29, 22 Iunie 2022
Deci nu stiu ce sa mai fac. Cei de deasupra mea nu locuiesc acolo, nu ii intereseaza si nu raspund la telefoane. Președintele asociației zice ca nu ii raspund la telefon si ca el nu are ce sa faca. Cei de la asigurari mi-au trimis o constatare si cat imi oferă pe reparatiile produse de înundatie dar nu au o rezolvare. Cui sa ma adresez? Nu exsita o cale sa intram cu politia in apartamentul de sus?
Se poate apela la Politie pentru a facilita accesul în imobil.
Madalinmic a scris:
Deci nu stiu ce sa mai fac.

Din ce spuneti dvs, rezulta ca este o coloana de scurgere comuna.
Si mai rezulta ca, cei de deasupra dvs, nu locuiesc acolo. Sau locuiesc?
Dvs la ce etaj locuiti ? Si cate etaje are blocul ?

Parca initial va puneati problema, cine plateste?
Acum vad ca s-a schimbat problema, adica vreti sa platiti dvs, dar nu puteti sa reparati. Am inteles bine?
Eu locuiesc la etajul 5, iar la etajul 6 nu locuieste nimeni. La insistentele mele au venit copii proprietarilor, dar ei fara acordul părinților nu vreau sa sparga si sa remediem problema. Referitor la plata am gasit un instalator care sa emita factura pentru a putea fi platit de asociatia de locatari.
Si mai sus de etajul 6 locuieste cineva?

Alte discuții în legătură

Inlocuire teava scurgere sparta virginicadoinaoprea virginicadoinaoprea Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea speta : in blocul nostru de P+4, exista o baie la et.4 care are alimentare si scurgere separate fata de restul bailor ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste in cazul unei defecțiuni la coloana de apa ? Livingston Livingston Buna ziua ! Va prezint o situație : coloana de apa ( baie ) s-a fisurat , ( bănuim )între etajul 3 si 4. Cand propietarul de la Et. 4 folosește toaleta , ... (vezi toată discuția)