avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Am o inundație in baie de la o coloana de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Am o inundație in baie de la o coloana de scurgere ...

Buna seara! Am o inundație in baie de la o coloana de scurgere comuna, iar infiltratia apare de undeva dintre plafoane. Iar asociatia mi-a propus sa imi iau eu angajamentul ca platesc si pe urma imi recuperez bani de la aasociație. Cum pot face asta legal? Am dreptul sa cer asociatie si sa imi repare baia? Avand in vedere ca am infiltratii in tavan si mi s-a inmuiat rigipsul in anumite zone?, cine are datoria sa cheme instalator? Eu sau asociatia
?
Cel mai recent răspuns: Madalinmic , utilizator 08:29, 22 Iunie 2022
Tocmai de asta imi este frica si mi se pare ciudat ca nu vreau ei sa aduca un instalator. Acuma vecinul a zis ca vine daca reusesc sa fac un contract de prestari servicii ntre asociație si firma de inatalatori, prin care sa asigure garantie pentru lucrare. Cum sa ma asigur ca plateste asociatia?
Căutați o firma care emite factura și sa investigheze de unde e problema. Dacă e oaarte comuna ii oferiți Președintelui factura și va decontează cheluiala. Dacă e de la scurgerea orizontala plătește proprietarul care inunda. A se verifica scurgerea de la vasul de WC.
Exista la operatorii economici in domeniul sanitar baza tehnica cu care se evidentiaza defectiunile pe instalatia parte comune
Concret este o camera video care inspecteaza instalatia parte comuna aflata in spatiul inchis al instalatiilor de alimentare apa rece/calda +reziduri
Buna ziua! Asociatia de proprietari a fost deranjata dd faptul ca cei de la asigurari au făcut regres si trebuie sa plateasca. Au zis ca o sa imi ceara sa refac instalatia sa o aduc la forma cum a fost proiectata. Pot face asta? Cred ca instalatia a fost modificata de mai bine de 20 de ani. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire teava scurgere sparta virginicadoinaoprea virginicadoinaoprea Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea speta : in blocul nostru de P+4, exista o baie la et.4 care are alimentare si scurgere separate fata de restul bailor ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste in cazul unei defecțiuni la coloana de apa ? Livingston Livingston Buna ziua ! Va prezint o situație : coloana de apa ( baie ) s-a fisurat , ( bănuim )între etajul 3 si 4. Cand propietarul de la Et. 4 folosește toaleta , ... (vezi toată discuția)