Domnule Carol
Eu nu mi-am exprimat decat o opinie. Ca nu sunteti de acord cu ea nu e nicio problema, insa pana la a-mi deschide ochii cred ca exagerati.
Si acum...
carol_lorac a scris:
deci, atit casieria cit si calculele se fac de catre persoane atestate sau autorizate. de asemenea si administrarea tehnica
Gresit, din punctul meu de vedere. Calcularea listelor si activitatea de casierie le poate face o firma de contabilitate. O persoana mai atestata in calcule si casierie decat un contabil nu poate sa existe.
Din articolul de lege pe care vi l-am supus atentiei scrie clar ca nu este obligatoriu ca administratorul sa detina functia de contabil si de casier.
Ca salariile sunt foarte mari, sunt de acord. Dar, ca tot vorbeati de deschis ochii, trebuia sa-i deschideti cand ati votat bugetul de venituri si cheltuieli. Ca in bloc la dvs. se voteaza cam cum semneaza primaru', asta e alta discutie.
Oricum, puteti sa-i schimbati prin votul membrilor adunarii generale.
In lege se prevede ca o exceptie preluarea atributiunilor administratorului de catre comitet, asa cum s-a citat mai sus articolul."
Art. 17, alin 8) din HG 1588/2007:
(8) Comitetul executiv preia toate obligaţiile şi răspunderile privind activitatea de management stabilite la art. 22 din prezentele norme metodologice pe perioada cât asociaţia nu are angajat un administrator sau a fost reziliat contractul de administrare, indiferent de cauze.