deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.
Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???
@u.b.i.k.
Userul scrisese intentia baiatului major de a deschide proces.. De ce oare ?? Pentru ca i se acorda intretinerea de catre tata?
Situatia reala a unui angajat in armata (chiar daca are credite de platit, pentru casa in care locuieste el cu noua familie, ori pt. vacanta cine stie unde..ori pt o masina super...ori.. ), nu poate fi comparata cu a unui parinte care nu realizeaza nici un venit...si totusi este obligat la plata intretinerii raportat la venitul minim...
Sunt de acord... dar trebuie in toate cazurile gandit la fel.. cu sufletul, cu mintea, cu rabdare dar si in spiritul legii..
Sunt parinti in pensie de invaliditate, cu handicap.. si legea ii obliga sa plateasca intretinerea , chiar daca raman fara medicamente.. In armata, e inca bine... Cam asta e...
Nu consider ca raspunsul dvs. a fost o critica ci doar... un punct de vedere..
Pentru aritmetica trebuie toate datele problemei si un creion :)
Nu suntem inca divortati,procesul incepe abia pe 9 septembrie si credeam ca daca tot a cerut si plata pensiei ,instanta va tine cont de acest lucru si fiul nostru care a implinit saptamana trecuta 18 ani,nu v-a mai trebui sa deschida actiune separata. Sau o poate face in cadrul procesului de divort,fiind major?Gabrielle
La termen, faceti o precizare de actiune cu privire la baiat in sensul ca dupa depunerea actiunii acesta a devenit major...Iar baiatul deja, poate face o cerere separata, in care sa mentioneze ca parintii lui sunt in curs de divort si sa indice numarul dosarului si termenul, poate se vor judeca in paralel.
Mai poate exista si posibilitatea cu privire la capatul de cerere privind incredintarea si pensia pentru copii, existand si cererea in instanta, depusa de baiat, sa se judece impreuna.
Salariu
ContSters146685
Buna ziua.
M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala
pitici
Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale
enco
Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)