avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redactare procura succesiune cu partaj voluntar verbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redactare procura succesiune cu partaj voluntar verbal

Buna ziua. O intrebare mai speciala. Cum se poate redacta, intr-o procura de reprezentare la succesiune, cotele unui partaj voluntar verbal? Deoarece in toate modelele de procura, este intr-o forma sau alta mentionat..... ""va stabili masa succesorală""...""cum ii place""..'?..... Imputernicitul nu trebuie sa se tina de intelegerea facuta in partajul voluntar verbal? Sau se omite pur si simplu in procura ""va stabili masa succesorală""? Implica o procura de reprezentare si posibilitatea de ridicarea de numerar in numele unui Mandatar, dintr-un cont bancar din masa succesorala? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2022
sivi7, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:04, 23 Iunie 2022
Logic și corect este dezbaterea succesiunii și ulterior actul de partaj voluntar.
Succesiune cu partaj nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru reprezentare la succesiune luana1976 luana1976 Stimati Domni, tatal meu a decedat acum citeva zile in Bucuresti. Parintii mei sint divortati din 1998, iar la casa nu a fost efectuat ... (vezi toată discuția)
Succesiune 3my 3my buna ziua. am o problema : tatal meu a murit acum 2 ani si ceva. mai am o sora , iar mama acum traieste cu alt barbat . noi, copii suntem plecati in ... (vezi toată discuția)