Fiind major, puteți să-l chemați în judecată cu o acțiune în evacuare. Este o procedură specială, mai rapidă, reglementată în Codul de procedură civilă. Faptul că aveți înregistrări și alte dovezi ale comportamentului său abuziv, chiar amenințător la adresa dumneavoastră și a fostei soții ajută. Discutați cu un avocat.
Cu tot respectul, doamnă @irina.pricop, plecați de la premisa că tânărul își dorește și el să se vindece de dependență și să-și aducă viața pe un făgaș corect, dar s-ar putea să fim la ani distanță de așa ceva. Ca dependent abstinent (e adevărat, de tutun, nu de alte droguri mai puternice), vă pot spune că atât timp cât dependentul nu vrea să se vindece, nu e nicio șansă.
flaviusstaff a scris:
In calitate de consilier juridic. Strict din punct de vedere profesional, in cazul in care nu reusim sa facem niciun progres cu el ce ma sfatuiti sa fac? Nu pot sa am rabdare pana la Dumbezeu. Avem servicii de unde ne castigam mancarea si rata la apartament. Nu pot sa imi pierd serviciul pentru ca nu pot fiu cu mintea acolo. O sa incerc sa am rabdare cu el dar sunt om si rabdarea are o limita. Daca o tine in ritmul asta nu stiu unde ajungem. De ceva vreme ma gandesc sa l dau afara din casa sa se duca sa si traiasca viata asa cum vrea el dupa regulile lui. Daca ajung in acest punct, care ar fi optiunile? Stiu ca este cam radicala solutia dar eu simt ca am ajuns cam la capatul puterilor. Nu am cum sa pun aici mesaje audio pe care mi le.a trimis ca sa va puteti face o impresie mai exacta despre ce vorbesc.