avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injuraturi prin telefon , autor necunoscut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injuraturi prin telefon , autor necunoscut

Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez,
scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au adus injurii sau scriu ca mi s-au adresat expresii pornografice la adresa mamei? Deci scriu injuraturile mot a mot sau nu ? Multumesc. As vrea sa trimit de pe mail politiei ca sa scap mai repede de poveste.....( oricum este o detaliere a sesizarii pe care am facut-o mai inainte, dar am uitat sa scriu fix ce era mai important ca m-a injurat de 2-3 ori ...) ce greu e uneori sa scrii o petitie....uff
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: xAlinush , utilizator 21:13, 2 Ianuarie 2014
legea mai sus mentionata nu a fost abrogata. Tatal dvs este maartor dar este si parte vatamata si d/lui,se accepta declaratia sa numai ca se considera ca este subiectiva. Cere listingul de la oange si vei afla cine a sunat.
voi afla cu siguranta numarul de unde s-a sunat

insa ar fi putut fi oricine in locul proprietarului ( merita sa aflu si cine e proprietarul, oricum, 99% a fost proprietarul, daca nu e cartela preplatita)

sigur nu risc un denunt calomnios? deoarece nu exista (proba) inregistrarea telefonica, iar martorul este subiectiv? sigur sa nu o retrag?
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
ContSters83715, utilizator
Dar daca m'a injurat prin mesaje si am salvat mesajele ca sa pot dovedi?
arat mesajele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injuratura prin telefon an ContSters83715 ContSters83715 am un autor necunoscut care m-a injurat de doua ori pe telefon ( si fix, si mobil) eu banuiesc ca e in legatura cu o petitie pusa de mine la politie, dar nu ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefonice iosif.kramar iosif.kramar Am mare nevoie de un sfat.Angajatorul ma hartuieste pe telefon. Suna, ma ameninta samd. Incepand cu luna Iunie a,.c. Vreau sa-l dau in judecata si as vrea sa ... (vezi toată discuția)