Va multumesc pentru raspuns.
Am platit consultanta la 3 avocati. Fiecare mi-a spus ceva diferit. Fiind o suma mare de bani, nu e simplu sa.i scot, mai ales ca ii am in Romania, eu fiind in alta tara.
Deocamdata, nu pot pleca in tara si sa-i scot. Ar trebui sa.mi iau si copilasul iar el nu-mi da voie. Off...complicat...
Ma gandeam sa ii propun familiei mele sa.mi faca un act de donatie pe acei bani.
Nu mai stiu cum sa procedez si culmea e ca sunt mai confuza dupa ce am discutat cu avocatii.
Daca exista vreun avocat capabil sa-mi de-a un raspuns/rezolvare problemei mele si vede acest mesaj, il/o rog sa ma contacteze, bineînțeles contracost.
Multumesc
DlGoe a scris:
Vorbind la prezent, scoateti banii din banca si-i ascundeti undeva! Nu se stie ce va fi in viitor, multe se pot intampla, dar banii vor fi la dvoastra fara ca instanta/partenerul/etc sa aiba acces la ei. In fata instantei puteti declara ca banii sunt un cadou de adio de la un fost iubit. Puteti declara ca ii aveti de la o doamna/domn pe care l-ati ingrijit si care intre timp a murit. Va sfatuiti cu avocatul. Important e sa scoateti banii din banca!