avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SEMNATURA FALSA PE ACT ADITIONAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SEMNATURA FALSA PE ACT ADITIONAL

In 2008 am incheiat un contract de munca pt un program de 24 de ore pe sapt. Dupa citeva luni mi sa solicitat temporar sa lucrez o norma intreaga ceea ce am acceptat fara a incheia un act. Dupa citeva luni deoarece la solicitarea mea de a reveni la vechiul program nu am primit nici un raspuns miam pfrezentat demisia cu lichidare la zi. Atunci mia fost prezentat de catre administratorul firmei un act aditional care imi modifica contractul la un program pt o norma intreaga, acest act este semnat de catre altcineva. Contractul mia fost desfacut pt indisciplina motivinduse ca nu mam prezentat in perioada de preaviz. Nu ma intereseaza neaparat sa se declanseze ceva penal ci sa modifice modalitatea de desfacere a contractului si asta cit mai repede caci nu vreau sa am probleme la un post pe care il vizez. Precizez ca nu am pretentii materiale timpul lucrat fiindumi platit.
Cel mai recent răspuns: santiri13 , utilizator 14:56, 18 Mai 2010
... specimen de semnatura aveti?...
contestati decizia de concediere la tribunal daca nu au trecut 30 zile de la comunicarea ei !
am contestat. am semnatura de pe contract care nu seamana cu cea de pe act. nu te gindesti cind te angajezi sa ajungi la mizerii de astea.
=D> in regula puteti cere si plata drepturilor salariale tot in acest proces daca acestea nu s-au facut la data stabilita in c.i.m. .
santiri13 a scris:

Ei se spala pe miini spunind ca nu stiu cine si cum a semnat. Nu se prezuma ca semnarea unui asemenea act aditional se face in prezenta unui reprezentant al firmei eventual a celui care semneaza din partea societatii?

Ba da, asa ar trebui sa se faca. Ceea ce invoca ei nu pare un argument solid in instanta...
Daca puteti discuta cu angajatorul, inca nu este tarziu sa isi corecteze prostia, chiar in cadrul procesului ce va sa vie, ori inainte de acesta.
Repet, as fi foarte fericit, ca angajator ce am gresit, sa scap doar cu revocarea deciziei, avand in vedere ca dvs. puteti cere si obtine in instanta plata drepturilor salariale la zi (data hotararii judecatoresti) si chiar reangajarea (chiar daca nu e cazul).
multumesc mult de raspunsuri. ideea e ca ma ingrozeste partea in care va trebui sa demonstrez ca nu e semnatura mea

Alte discuții în legătură

Art 61 lit a) georgiann georgiann Buna ziua, M-am angajat intr-o unitate scolara pe perioada determinata,am stat aproape o luna si in acest timp am gasit ceva de munca mult mai bine platita ... (vezi toată discuția)
Dat afara hero services hero services buna ziua.am o prietena care a fost data afara din serviciu in mod abuziv.iata care e problema:acum o luna conducerea i-a comunicat ca de miine se inchide ... (vezi toată discuția)
Demisia formulata corect Razvan1692 Razvan1692 Buna ziua, Mi-am depus demisia la vechiul loc de munca.dar formula pe care am folosit-o este \"doresc incetarea contractului de munca incepand cu data de ... (vezi toată discuția)