avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilierul juridic isi poate face reclama?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilierul juridic isi poate face reclama?

Exista aceasta posibilitate legala ca un cj sa isi faca reclama, in vederea incheierii unor contracte cu diverse SC?
Adica: un cj are un domiciliu ( un imobil central, casa tip vila..sa spunem), adresa la care isi pune un afis pe usa principala prin care anunta ca exista, ca ofera consultanta juridica, reprezentare SC..si tot ce are voie sa faca conform legii si statutului cj.
Nu am studiat f atent legea si statutul cj de aia am postat aceasta intrebare.
Daca nu, ce il impiedica (legal vorbind!).

Multam.:coffee:
Cel mai recent răspuns: integra solutions , Consilier juridic 08:51, 6 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
eh bine si???? care ar fi problema? daca aia sunt "clientii" pe care eu inteleg sa ii atrag?...revin, care este diferenta intre a posta pe stalp sau pe bestjobs? din pdv juridic? sau sa imi fac un site personal prin care imi dauc oferta la cunostinta publica?....avocatzii oare cum fac? siturile lor nu sunt publicitate? tot felul de articole aiurea peste tot nu reclama se numeste? ca nu cred ca le scriu de dragul cercetarii academice.....exista modalitati specifice de ati face reclama in cazul fiecarei activitati ... de ce eu in calitate de cons jur, prestator de servicii profesionale, indiferent de forma de contractare, nu pot sa imi fac reclama?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: - un consilier juridic ... Dan Popescu73 Dan Popescu73 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: - Un consilier juridic dintr un compartiment al unei primarii, angajat ca si functionar public, neafiliat la ... (vezi toată discuția)
Numerotarea contractelor tandreeaf tandreeaf Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Legislatia romana impune unei societati de a identifica unic, prin numere contractele de prestari servicii, furnizare, ... (vezi toată discuția)
Documentele consilierului juridic Brokeru22 Brokeru22 ce documente(registre, condici, etc.) trebuie sa aibe un consilier juridic in cadrul unei institutii publice? daca nu are niciun document si nicio evidenta ... (vezi toată discuția)