beatrice31 a scris:
buna seara.am si eu o problema asemanatorae topicului.
acum cateva zile am fost la cumparaturi in real,acolo am pus cateva lucruri in cos si apoi am fost sa probez niste pulovere....si in cabina de proba,dintr-o prostie am introdus in geanta un pulover si inca 3 lucruri,toate in valoare de 53 de lei.apoi m-am dus sa platesc lucrurile din cos la casa,dupa care un agent m-a rugat sa il urmez pt ca vrea sa faca o verificare.in camera respectiva...mau pus sa arat ce am in geanta,si sa recunosc daca le-am furat din real.am recunoscut in cele din urma,apoi m-au pus sa platesc produsele...au facut un proces in care au consemnat ca m-au prins furand si ca au recuperat valoarea produselor furate..au anuntat politia care m-au dus la sectie unde m-au pus sa fac o declaratie a celor intamplate,am colaborat,apoi m-au amprentat si pozat.mi-au luat nr de tel si au spus ca ma vor suna.
Intrebarile mele:
1.ce se poate intampla in continuare?mi se va da amenda sau voi ajunge in instanta?
2.ma vor suna,daca mi-au luat nr de tel,sau imi vor trimite citatie,si cam la ce perioada de timp?
3.daca cei de la real si-au recuperat banii pt prod furate de mine,vor mai avea legatura cu ce va fi mai departe?
Va rog frumos astept un raspuns....multumesc anticipat.
Veti primi o amenda administrativa.Prababilitatea este f mare.
Daca aveti indoieli si neliniste sufleteasca pentru fapta comisa va puteti angaja avocat pentru ca probabilitatea sa atinga siguranta.
avocat Claudiu Lascoschi