eumarian a scris:
Daca supermarketul va da interdictie sa mai intrati, eu zic sa va conformati, pentru ca pot depune plangerea pentru primul furt. Desi si interdictia, si incasarea de 10 ori nu sunt legale.
Cel mai probabil ati scapat si nu veti fi chemat la Politie.
Datele iti pot fi luate si pe strada de jandarmi si mai nou de peste tot zic eu...chiar si de pe o copie de buletin pierduta pe strada...acum ce ar fi sa te trezesti cu tot felul de amenzi si tot felul de chemari la politie...eu stiu ca trebuie sa semnezi un proces verbal...chiar daca il faci cu obiectii si plus de asta era doar o hartie tipizata in magazin fara nici o valoare juridica...in afara de datele de pe buletin nu au nimic...nici chiar o copie...cum pot justifica ei de unde si pentru ce anume mi-au luat datele....pot spune ca am spart ceva in magazin si ca m-au oprit la case...si am platit contravalorea...si daca mai ai si un martor care a auzit cand angajatul a zis ca am spart o sticla de bautura...ce mai pot face...pe camere nu poti fi luat pas cu pas exista si unghiuri moarte si spatii nefilmate...daca au vazut ca am luat ceva de la raft...cum dovedesc ei ca am iesit cu ele din magazin fara sa platesc...???