@Elga50
nu va suparati pe acest forum se posteaza numai lucruri cu care sunteti de acord?
Am primit un mesaj de la un utilizator RICADINAS in care isi exprima si el opinia la problema de fata.
Ce era rau in faptul ca a aratat ca aceasta problema repartizarii a mai fost discutata pe un alt forum repartizarea cheltuielilor de curatenie si ca dv acum un an aveati alta parere personala si ca v-ati razgandit??
Mie unul linkul mi se pare foarte util
[ link extern ] .
Omul invata din experienta.Care este rolul forumului daca nu dezbaterea?
Revenind la problema noastra @adriantot si la HG 1588/2007 si opinia FAPR.
1 Din punct de vedere al art 34 Salariul femeii de servici este o cheltuiala pe numarul de persoane
daca femeia colecteaza deseurile menajere.
Care este cheltuiala daca nu salariul in actul ca femeia ridica deseurile menajere si le duce la gunoi?
Explicati-mi mi dv in cazul meu cum ar trebui sa procedez..
Asa cum vad ca a aratat userul RICADINAS al carui al 2-lea mesaj a fost sters si dv tindeti sa fiti de acord cu faptul acesta in mesajele anterioare in celeate discutii de acum un an.
Citez din mesajul dv postat pe 6mai 2009
Daca in alte locuri aveti cumva oameni angajati la asociatie care colecteaza gunoiul de la containere (ca doar din apartamente si-l duce fiecare proprietar la ghena sau container), si sa-l care la o oarecare distanta de bloc, la groapa de gunoi a orasului, atunci e normal sa platiti cu salariu acei oameni si sa repartizati cheltuiala cu aceste salarii pe nr de persoane.
Aveti asemenea situatii ?
La mine este exact aceeasi situatie si cred ca este sitiatia descrisa de DV si de FAPR.Cum ar trebui sa procedez?
2 cum ati dedus dumneavoastra ca articolul 37 este numai pentru
pentru persoane juridice, firme de la parter, birouri de tot felul se aplica.
Este numai o interpretare de a dv asa cum si ceea ce scriu aici este doar o intereptare de a mea.
3Referitor la articolul 44 accept iddea ca se poate intelege ca ar fi pe cota indiviza dar nu este clar
"Salarii sau remuneraţii pentru ....,cheltuieli pentru curăţenie" nu insemna neaparat salariul femii de serviciu.
Adevarat legea permite repartizare cheltuielilor cu salariile pe cota indiviza dar nu este cum spuneti dumneavoastra CLARA si nici nu permine NUMAI repartizarea pe cota indiviza.
Cum ati spus si dv anul trecut daca femeia cara gunoiul atunci cred ca se poate si pe numarul de persoane.
Acum inteleg de ce la adminterea la Facultatea de Administratie Publica din cadrul ASE si SNSPA se dadea admitere la Gramatica si Economie.
Ca sa facem analiza pe textele facute de ministerul Administratiei.
Nu stiu de ce nu acceptati faptul ca legiuitorul a facut legea neclara si in plus nu a avut in vedere corectitudinea situatiei .
Ati fost cumva printre legiuitori si stiti ce or fi vrut sa spuna?
Cred ca era mai usor sa analizam textul :
Adevarat iti spun astazi, vei fi cu mine in Rai
si sa vedem unde a vrut traducatorul sa puna virgula inainte sau dupa astazi ca sa stim cind a inviat ISUS.
In speranta ca acest post nu va fi sters dupa bunul plac al moderatoarei @elga50 sau de alt moderator va multumesc pentru raspunsuri si va spun ca accept ideea ca e posibil ca legiuitorul sa fi vrut repartizarea salariului tuturor salariilor
numai pe cota indiviza ca doar din cauza asta am scris aici si nu pe celealte forumuri unde toti se gandesc din start sa repartizeze numai pe numarul de persoane.
O sa revin cu alte intrebari.
Multumesc
.