avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,as dori sa ma ajutați la o întrebare. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,as dori sa ma ajutați la o întrebare. Sunt proprietara ...

Bună ziua ,as dori sa ma ajutați la o întrebare.
Sunt proprietara unui apartament cu multi ani in urma , iar daca ma căsătoresc oficial și se întâmplă din nefericire vreodată un deces cu mine,din aceea proprietate poate beneficia și soțul meu actual din acel moment?Menționez ca am un copil cu vârsta de 25 ani.Sau as dori sa știu dacă se poate face un act notarial unde sa fie specificat situația cu imobilul care este proprietatea mea. mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:40, 29 Decembrie 2023
Și tot de preferat ar fi ca averea noastră sa ajungă la "sângele nostru" nu la cine știe cine care ne-a sucit capul în ultimii ani din viața.
Ca dacă e pe toane și pe vrute, ajungem sa plângem ca averea noastră a ajuns pe la niște străini.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu doamna, nu e de preferat sa ajunga la cine nu dorim, noi astia care avem o casa pt care am muncit, e de preferat sa ajungă la cine vrem noi, ca e copilul nostru, sot, nepot, neica nimeni dupa strada. Daca asa am hotărât și am discernamant, ar trebui sa fie lege, nu sa decidă statul pe averea mea...ca e mai bun copilul sau parintele sau sotul. Bineînțeles ca fiecare trebuie sa își asume daca i se sucesc mințile.

"Mi se pare puțin deplasat ca de la o vârstă sa nu ai un statut oficial."
Mi se pare mai mult decat deplasat sa va exprimați în acest sens.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am nevoie de o confirmare ! sunt căsătorită, am ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna seara! Am nevoie de o confirmare ! Sunt căsătorită, am doi copii , sotul este in viața, la fel și copiii. Totuși, împreuna cu sotul meu, am ... (vezi toată discuția)
Cum las testament un teren si o casa care inca nu sunt pe numele meu AlinaToma AlinaToma Am unteren obtinut de la primarie prin legea 15/2003 in folosinta gratuita pentru tineri pana in 35 de ani. Am actele de la primarie, este pe numele meu. Am ... (vezi toată discuția)
Mostenire paula38 paula38 Buna ziua ,problema este urmatoarea ,sunt casatorita ,am incheiat o conventie de separare de bunuri ,inainte de casatorie detineam un imobil ,in timpul ... (vezi toată discuția)