avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Actuala soție, la momentul căsătoriei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Actuala soție, la momentul căsătoriei avea copil ...

Bună ziua! Actuala soție, la momentul căsătoriei avea copil de 3 luni, fara ca tatăl sa fie specificat in certificatul de naștere al copilului ce purta numele mamei. Dupa căsătorie am ales sa i fiu tată atât "fizic" cat și cu numele. Situația nu a fost tocmai roz, urmand sa divortez de mama copilului. Există copie de pe certificatul copilului in care se vede clar ca numele a fost altul si la tata spațiu liber. In ce condiții as putea solicita anularea paternitatii, este necesar un test ADN? Mulțumesc pentru un eventul răspuns! Sănătate tuturor!
Exact despre asta este vorba, in sfârșit cineva care a înțeles situația chiar foarte bine. Mulțumesc mult!!!!!

Radu Palu a scris:



Liliana Gradinaru a scris:


Privitor la paternitate, va recomand sa negociati cu mama copilului toate aspectele privitoare la minor si, in functie de planurile ambilor pe termen scurt si mediu, sa vca ganditi cum sa procedati sa ii fie mai simplu copilului. Ganditi-va si la nevoile copilului, si la ale mamei, dar si la ale dv.,


Omul a fost de buna credinta pana la naivitate si a fost "recompensat" iar dvs. il sfatuiti sa ia in continuare in considerare interesele mamei si ale copilului? De ce? La unele persoane e bine sa tii un singur lucru: distanta. Pun pariu ca de la bun inceput au existat "red flaguri" mai multe decat la o parada comunista.
Omul sa vada cum iese cat mai repede din belea si sa-si vada propriul interes, nu sa repete greseala. Dupa aia incetat orice contact, la ce l-ar mai continua?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puzzle juridico-administrativ AvocatMarius AvocatMarius Intrebare de 1000 puncte. Copil din afara casatoriei (relatii concubinaj). Tatal vrea sa stie (mai bine spus sa se asigure) ca acest copil este al lui. Din ... (vezi toată discuția)
Actiune de contestare a recunoasterii paternitatii iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Care este baza legala pentru o actiune de contestare a recunoasterii paternitatii?Va rog sa imi spuneti care sunt pasi care trebuiesc parcursi ... (vezi toată discuția)
Prescriptie pentru tagada de paternitate edmond11 edmond11 Buna ziua, Pot introduce actiune in tagada paternitatii prin care sa cer test ADN daca minorul rezultat in timpul casatoriei cu mama lui are 11 ... (vezi toată discuția)