avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza de confidentialitate

Buna ziua! Sunt la inceput de drum la Resurse Umane si am deja niste intrebari.:">
Doamna noastra directoare vrea ca ptr managerii firmei sa introduca o clauza de confidentialitate a datelor. Si mai vrea ca aceasta sa se pastreze 2 ani dupa plecarea angajatului din firma. Se poate acest lucru? Si daca da, cum trebuie sa procedez ptr a introduce clauza in cim? Prin act aditional? Multumesc mult :D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 15 Februarie 2010
AnnaMaria_ru a scris:

Inca o intrebare: acest act aditional trebuie sa primeasca numar din registrul "intrari-iesiri" al societatii? multumesc


Da, i se poate da un numar de inregistrare din registrul de intrare/iesire documente al socieattii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de fidelitate alina_f_c alina_f_c atunci cand m-am angajat, dupa ce mi s-a incheiat CIM, angajatorul m-a pus sa semnez un Acord de fidelitate, :sorry:in care sunt mentionate cateva clauze de ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cm - clauza de confidentialitate polaris polaris Buna ziua, Am primit de curand la semnat un act aditional la contractul meu de munca privind introducerea unei clauze de confidentialitate. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)
Clauza de fidelitate - clauza de confidentialitate dan.dan dan.dan Buna seara, Din cate stiu, clauza de fidelitate este valabila doar daca ii acord o suma de bani in plus la salariu angajatului respectiv. Se aplica aceeasi ... (vezi toată discuția)