Trebuia sa va judecați în civil granituire și revendicare ,dura 2,3 ani dar rezolvați,,timp oricum pierdut cu plângerea la politie.
pia_ionita a scris:
Eu personal am avut aceeasi situatie, vecinul a construit pe terenul meu un gard din beton si mi-a furat 70m de teren. Am facut plangere penala pentru tulburare de posesie, am facut sesizare la primarie care trebuia sa-i dea amenda pentru construire fara autorizatie si pus sa-l demoleze. Am platit si o lucrare topo pentru a dovedi ca este gardul pe terenul meu. Intre timp vecinul si-a finalizat gardul. Ncio institutie nu si-a facut treaba. Politia a ascuns dosarul in sertar dupa ce m-a chemat de mai multe ori, iar primarul n-a vrut sa ia masuri ca se cunostea cu vecinul care avea nevoie de o suprafata mai mare de teren pentru a construi un bloc. Avocatul mi-a zis ca procesul va dura cativa ani asa ca am renuntat in a gasi dreptatea in instanta.
Incercati cu o plangere penala pentru tulburare de posesie, poate la dvs in oras politia isi va face treaba. Bafta!