Am o intrebare legat de calcularea intretinerii: Se ia in considerare atat suprafata utila a apartamentului cat si suprafata locului de parcare sau doar suprafata apartamentului? Am observat ca luna trecuta s-a luat doar suprafata apartamentului dar inainte( intreg anul trecut) s-au luat ambele suprafete(ap+loc de parcare).
Si ca ultima intrebare: Ce lege ar trebui sa citesc pentru a obtine mai multe detalii in acest sens?
haideti domnule adrian, nu mai fiti asa rau .... acum nu mai aveti un primar slab .... chiar aveti unul cu greutate .... atit la propriu :D , cit si la figurat. de cind a venit la primarie s-au schimbat lucrurile radical in sector, lucru vazut si recunoscut de toata lumea ;)
@carol_lorac
Cred ca nu ati fost atent la ultimele mesaje.
Noi avem un primar care face ce poate, ce stie, dar nu face destul.
Este de mult timp la primarie dar nu cred ca este agreat de toata lumea ci doar de o majoritate asa cum este democratic.
Dar eu cred ca faceti o confuzie.
Eu nu am spus ceva bun sau rau desprea activitatea primarului nostru.
Nu cred vorbiti despre primarul nostru.
scuzele mele ... din cauza orei tirzii nau am mai fost atent la nume. raspunsul era pentru andrei si se facea referire la vestitul "piedone", care chiar a facut treaba de cind se afla la conducerea sectorului 4 :D