avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

as vrea si eu sa ma lamuriti in urmatoarea problema:o persoana are adaugat la rubrica "alte drepturi"de cca 2 ani suma de 280roni.din ianuarie 2010 este concediat cu art 65.1.salariul aferent duratei de preaviz nu mai cuprinde si rubrica "alte drepturi".etse legal.atat timp cat el a indeplinit aceleasi sarcini de servici chair si in preaviz?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:18, 19 Februarie 2010
Eu zic ca pana nu vedem acel fluturas al dlui nu stim ce a vrut sa scrie anagajatorul in acea rubrica...Ideea este daca dl a primit salariul mai mic cu suma respectiva? Ca dna a mentionat doar ca nu era trecuta in fluturas nu si ca a primit mai putin.....Ziceti salariul brut si sporurile aferente si data lichidarii si at vedem exact! Eu am mai patit cu unii angajati ca si de ce sunt trecuti ultimii pe statul de plata sau de ce nu primesc tichete cand lipsesc si tot felul de intrebari ( ridicole ptr noi, dar poate firesti la ei!)
Eu zic ca pana nu vedem acel fluturas al dlui nu stim ce a vrut sa scrie anagajatorul

OK! Ne intalnim pe 29.02.2010 in parcul Herastrau la banca nr.4 si vom vedea ce scrie in acel fluturas =D>
@ctynn
cred ca se poate face dovada ca suma facea parte din salariu sau poate a fost platit nelegal!?

Ajuta-ti aproapele!
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
ContSters42179, utilizator
OK! Ne intalnim pe 29.02.2010 in parcul Herastrau

@pneagu
stiu un loc mai aproape...si se poate pe 29.02.2010 promit solemn !!!!!

=D>
Ajuta-ti aproapele!

eu zic sa-i dea banii.
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
ctynn, utilizator
@ctynn
stiu un loc mai aproape...si se poate pe 29.02.2010 promit solemn !!!!!

=D>dar nu in Arges
eu zic sa-i dea banii

Si eu! Dar daca ngajatortul face dovada ca asi-a asumat aceasta responsabilitate ce decurg din CIM. Restul.... ori este zapada ori apa de ploaie!
Si eu! Dar daca ngajatortul face dovada ca asi-a asumat aceasta responsabilitate ce decurg din CIM. Restul.... ori este zapada ori apa de ploaie!


suma se poate dovedi ca trebuie platita...
azi ninge!!! :D... nu mergem pe Arges...

Alte discuții în legătură

Ne pot refuza drepturile? C.Geta C.Geta buna ziua.sotul meu este incadrat in munca la un srl.in urma cu cateva zile a intrebat daca conform legii i se vor plati drepturile conform art 51 al c ,un ... (vezi toată discuția)
Salar compensatoriu C.Geta C.Geta un srl poate face restructurari de posturi (art 65 al1)fara a plati minim un salar compensatoriu?motivul a fost ca nu mai are bani sa ii tina la serviciu pe ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa cic fara preaviz irinarauta irinarauta Buna ziua tuturor, Va rog sa-mi spuneti daca pot inceta CIM unui angajat in prima zi de activitate dupa CIC, prin desfiintarea postului, fara ca angajatul sa ... (vezi toată discuția)