carol_lorac a scris:
@presedintele ...
as avea o intrebare la dvs ...
daca in CE este luata o decizie cu majoritate (10-1, 9-2, 8-3, 7-4, 6-5, primii fiind pro acea decizie) si cenzorul este cel care spune ca acea decizie este ILEGALA, acea decizie este luata de buna ?
Pai cred ca v-ati raspuns singur la intrebarea asta! ;)
Daca e ILEGALA ce rost are sa mai fie adoptata? :D
Sunt de acord ca mi-ar trebui o comisie de cenzori dar spuneti-mi cum pot eu s-o compun impotriva vointei persoanelor care ar putea sa faca cenzoratul?
Cand e vorba de raspundere si responsabilitati toti se transforma in... iepuri, insa cand e vorba de tras la raspundere toti sunt... lei!X-(
V-am demonstrat anterior ca dupa cum ati expus dvs. formula de calcul a CE nu se poate constitui nicicum un CE pentru ca rezultatul
nu respecta cel putin o conditie din cele 3 impuse de lege!
@adriantot
Atributiile imi sunt clare(si cred ca pentru toata lumea) insa nu cred ca pot constitui un raspuns la intrebarea initiala.
@Chesu Petre
Sunt de acord cu dvs. in privinta studiilor dar prevederile legilor abrogate au fost modificate tocmai prin prisma a 2 situatii intalnite in practica:
1 - exista varianta sa nu existe intr-un bloc (Asociatie) persoane cu studii medii economice
2 - exista posibilitatea ca cei cu studii medii economice sa nu vrea aceasta functie.
Daca ramanea in vigoare aceasta limitare atunci singura varianta la indemana Asociatiei ramanea angajarea cenzorului extern!
Mai mult acea persoana cu "studii de specialitate"si "experienta, in domeniile financiar,juridic economic, contabil" e posibil sa nu aiba timp si pentru asa ceva si sincer o persoana care indeplineste criteriile aceastea s-ar putea sa nu fie atat de "ieftina" pentru bugetul Asociatiei!