Buna ziua,
pt ajutorul acordat mamei de un sal mediu pe unitate, firma il plateste, dar isi recupereaza banii ulterior de la stat?
cum se procedeaza?
va multumesc
Nu vad sa fie atat de diferit fata de discutie, pentru simplul motiv ca NU s-au discutat pana acum detalii despre modalitatile concrete de plata (pe care noi nu avem de unde sa le stim, fiindca pot diferi mult de la un angajator la altul).
Ceea ce am incercat sa va certificam pe forum este ca aveti dreptul la acel salariu, ca el nu este impozitat (mea culpa pentru sustinerea contrariului), si ca se suporta de catre angajator in totalitate.
Cum se suporta, ati aflat personal.
Acordarea esalonata nu contravine nicicum celor de mai sus.
As indrazni sa zic ca e bine ca ii primiti, chiar si esalonat, si ca nu aveti probleme cu recunoasterea dreptului in sine. Oricat s-ar lungi platile astfel esalonate, tot obtineti banii mai repede decat in urma unui proces (ceea ce oricum puteti demara daca sunteti nemultumita).
Ce am vrut eu sa evidentiez, prin explicatia data, a fost suma primita.
Nu mi s-a dat un sal mediu pe unitate, ci un sal mediu pe economie...
cum il primesc, nu ma deranjeaza deloc.
Am vrut doar sa comentam (pt viitoarele cazuri) cuantumul acestui ajutor, repet pe mine ma avantajeaza, dar oare e corect asa (un sal mediu pe ECONOMIE)?
Cand spuneti salariu mediu pe unitate (ceea ce este si stipulat in ccmun) va referiti la salariul mediu pe economie (1836 lei) sau e vorba de o suma rezultata din media fondului de salarii lunar...va rog sa ma lamuriti si pe mine..