As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
eu nu am platit probele dar am auzit ca se poate daca doreti sa urgentezi trebuie sa ceri de la IML nr de cont de la trezorerie cred ca politistul anchetator trebuie sa stie acest cont
Am vorbit cu un politist si mi-a spus sa ma duc la Medicina Legala din Targu Mures ( pe mine oprindu-ma in Reghin ) si sa platesc acolo analizele de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.Dupa care in 48 de ore analizele de sange vor aparea in dosar ... Intrebarea e unde e dosarul acela ? la Reghin ? ce naiba de dosar mie nu mi-a spus nimic...
Si ii dau dreptate lui Nelu, cazurile sunt foarte diferite la sentinte chiar daca sunt apropiate cifrele de pe etilotest.Mi-a spus clar seful Politiei ca exista o oarecare toleranta intre 0.20 si 0.30 peste 0.80 , care nu e cu suspendare , doar amenda administrativa si intre 3 si 6 luni de permis.Depinde foarte mult si de procuror.
ps: cand vorbesc de sentinte nu ma refer direct la sentintele date de judecatori , iar sa-i raspund lui sorry , procurorii nu dau sentinte.. dar de ei depinde daca,cazul tau va merge sau nu in instanta. STIMA
in aceasta faza a urmariri penale inca nu este un nr de dosar pana in momentul in care apar rezultatele de la IML dupa aceasta in functie de rezultatul lor se va incepe construirea sau nu a dosarului depinde de rezultat
ptr. CristiMoldovan;cand am spus ca sa nu ascultati la baliverne am facut referire inclusiv la vorbele domnilor politisti!ca spun ei ca se scapa cu amenda administrativa,permisul inapoi bla,bla!grija ce declarati si numai in prezenta avocatului,va spun ca eu am patito,nu am luat avocat am mers pe vorbele agentului care a zis ca o sa scap cu o administrativa la 0.90-0.75 nu sunt probleme mai ales ca nu am antecedente si ce a iesit?8 luni cu suspendare anularea permisului etc!deci ATENTIE LA NEATENTIE si rabdare,timpul acesta este foarte bun pentru constientizarea faptului ca alcoolul si volanul sunt incompatibile!sa auzim de bine
Am fost astazi mi-am platit analizele la IML.Am 1.10 prima proba si 0.90 a doua proba.S-au miscat destul de repede, poate nu-s asa incompetenti pe cum credeam.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)