As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
pai domnul cristi....dumneavoastra ati spus ca le-ati achitat ...si ca ati aflat si rezultatul ......de acuma incolo tine numai de dumneavoastra cat de activ sunteti pe la politie :) .....acasa nu o sa va vina nimik ....singura chestie care va poate venii aksa este : - citatia de la tribunal sau rezolutia de la parchet daca veti face contestatie(recalculare)......
Nu mai asculta de cei de la politie ,,,,ca nu sta ei de tine...tre sa fii pe capul lor....ca altfel o sa astepti luni bune pana la solutionare.... EU prima data cand am patito ....a durat 8 luni pana la proces.....care gaditiva ca era o simpla formalitate ca mi-am acceptat vina......acuma ca ma aflu la a 2 abatere din prostie doar ca eram la 1 km de casa,,,,o sa dureze cam 1 an daca o sa ma ajute dumnezeu cu recalcularea :O
pentru doamna avvalentina .....eu va cred nu zic NU....dar niciodata un om din cadrul organelor de politie nu o sa isi recunoasca greselile.....decat dupa ce sunt aduse probe impotriva acestuia.....cel care a recunoscut ca probele nu au fost sigilate corespunzator ....este un om bun...si de apreciat lucrul asta ca nu sunt mai multi ca dansu......NU cred ca mai sunt multi ca el......
Eu sunt sigura ca se gasesc greseli si in dosarul dvs. Va recomand sa faceti tot posibiliul sa le gasiti, dat fiind ca nu este prima problema de acest fel la dvs. Dosarul poate fi studiat doar cand ajunge la instanta ... nu pot sa va dau un sfat in concret.Sa ne tineti la curent !
eu ce as putea face daca deja au trecut 2 luni de la accident si nu mi-a venit nici macar un telefon de la politie ,parchet ?nimeni nu stie unde imi este dosarul si unde sau cat sunt probele biologice.astept un sfat va rog
Pentru expertul.....in cazul tau este ceva unic....ai platit taxele de la IML? 160 ron?Nu este normal sa nu stie nimeni de dosarul tau.....dute la sectia de care apartine politia care te-a oprit ....acolo este cu siguranta dosarul tau ...pentru ca acolo ramane dupa ce ai fost oprit ....si pana sosesc analizele de la IML ....dupa care trebuiesc aduse la cunostinta invinuitului....
Cum am spus si mai devreme pe forum....daca nu le platesti u personal....cei de la politie o sa trebuiasca sa le plateasca....si pana se intampla chestia asta...o sa fie de asteptat mult si bine ......
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)