As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Revin si eu,in 21 noiebrue 2010 am fost prin baut la volan(am baut 5/6 beri) ,la prima proba am avut 1.80 a 2.a 1.75 ,pe 5 mai 2011 am fost chemat in istanta,vreau sa zic ca permisu meu e italian si il am de 7 ani,daca o sa-mi dea amenda penala? ce o sa se intample cu permisu meu? id-ul meu halipc2005
daca esti cetatean roman ...o sa fii judecat in tara permisul o sa fie trimis in italia si la randul lui anulat ....iar dumneavostra o sa platiti niste cheltuieli de judecata si va alegeti cu dosar penal .....o sa primiti cu suspendare 1-2-3 ani max.....si alta data sa va fie invatatura de minte ....perioada de suspendare depinde de judecator...
Permisul dumneavostra o sa fie trimis in italia impreuna cu rezolvarea cazului iar cei de acolo v-il anuleaza..... dupa 1 an de la terminarea sentintei puteti sa dati iar de permis ...cu acordul comandantului
restul de permisul dumneavoastra italian .....depinde de legile din italia ....
Nu am scapat de dosar penal,am fost in istanta ,m-au judecat au vazut ca nu-i asa grav si am luat amenda penala..deci tot o sa-mi anuleze permisu? (permisu meu e italian oare unde se afla acuma? o sa trebuiasca sa merg in italia sa-l iau?)
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)