As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
ms zazutu.eu 0,44 in etilotest, analizele nu stiu ca nu mi-au iesit inca .cu accident dar am hartie cum ca renunta la orice,nu notariala dar semnata si parafata cu stampila firmei ca masina era pe firma .deja au trecut 2 luni si nu stiu cat mai dureaza.nu ma cautat nimeni nimik.doar am fost eu la cercetari penale la sect 4 si mi s-a zis nr de dosar.atat.nush ce sa mai fac.am 34 de ani , o fetita de 5 si nu sunt bogat si un singur serviciu pe toata viata de 18 ani incoa.inca ceva sfaturi va rog????????
eu e adv ca am baut de pe la ora 15 pana pe la 20,15 si la 20,40 a avut loc accidentul la 200 m de casa.etilotestul pe la 21.30 si probele una la 23.20 si a 2 a la 00.20.
pentru somon : am declarat ce s-a intamplat in seara respectiva ....nu a fost nevoie sa aranjez ceva ....am mers la risc ....nu aveam de unde sa scot atatia bani ca sa pot face pe cineva sa ma aranjeze ....nici nst daca se poate ....stiu cazuri ca te ajut ca te scot si ia luat banii deaia nici eu nu m-am aruncat ."""""PENTRU BAUTURA NU SE BAGA NIMENI""""..daca era prima data si la mine lasam asa....dar la mine era a 2 oara si eram obligat ....ca prindeam si urma ....
am scris ce am mancat cat am baut (150 ml de votka shot (un pariu stupid))si la 20 de min pac si politia ......ca eram la 400m de casa....ca o declaratie normala....nu am schimbat nimica ca era imposibil sa am alcoolemia aia in sange peste limita la ora opririi in trafic.....
VA MAI ROG INCA CEVA:
-nu mai imi dati mesaje private pe forum sa va ajut cu avocatul sau cum am facut,v-am spus ca nu am facut nimic am zis adevarul iar avocatul l-am avut ca sa ma ajute in cazul in care recalcularea iesea prost .....
- o sa va ajut numai informativ ce trebuie facut .....NU AM CUM S AVA AJUT pentru ca difera de la caz la caz.....
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)