As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Nu am cerut recalcularea ca aveam 1.80 la prima proba deci o ceream degeaba , eu am vrut sa stiu daca o sa am doar amenda penala tot o sa-mi anuleze permisu? (permisu e italian) am auzit ca cu amenda penala o sa am cazieru curat. id-ul meu de mess e halipc2005
(Solutie: Condamnă pe inculpatul HALIP CONSTANTIN, la pedeapsa de 4.000 lei amendă penală. Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 631 Cod penal. În baza art. 191 Cod procedură penală, obligă pe inculpat să plătească statului suma de 600 lei, cheltuieli judiciare) Asta a fost sentinta,acuma eu ce trebuie sa fac?
Azi 9 mai la ora 9 de dimineata am aflat rezultatul de la recalculare....este in favoarea mea....a iesit 0,4 in momentul opririi .....am scapat de dosar penal...si cu permisul inapoiat ( mai dureaza putin pana imi trimite rezolutia,pentru a putea ridica permisul).....
Va multumesc celor care m-au ajutat cu informatii ....cat si sper sa ii fi ajutat pe cei care le-am raspuns mesajelor...... oricum o sa urmaresc acest topic in continuare ....pentru a ajuta pe ceilalti ....."SPER SA FIE CAT MAI PUTINI" sau DELOC....
--in etilotest 0.71 dar am consumat cu 20 de min inainte sa fiu oprit ....
--in sange a iesit 1.25 respectiv 1.15 ...dar am fost dus dupa 2 ore la analize de cand m-a oprit politia
-- am facut contestatie la IML si a rezultat la recalculare ca in momentul opririi avea 0,4 grame la mie in sange....
sa fiu sincer cam asta e adevarul....nu bausem mult dar daca nu apucase sa intre in sange normal ca a iesit 0,71 .... si la analize se observa ca nici dublu nu am avut ... a fost chiar in descrestere dupa 2 ore ....
Oricum a fost un abuz...dar ma bucur ca s-a terminat cu bine .....astept rezolutia si cam asta e tot ....dosarul a plecat la parchet cu incetarea urmarii penale ....
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)