As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
in maxim 30 de zile de cand a venit acasa foaia cu cheltuieli de judecata .....taxa pe care o platesti la tribunal la secretariat ...... MARE ATENTIE sa pastrezi chitanta pana dai de redobandire .......
sunt cazuri in care nu se trimite mereu acasa foaia aia si multi intra pe portalul de instanta din localitatea respectiva ,dupa care cauta nr de dosar si scrie in sentinta judecatoreasca ......
Am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva. Am fost oprit de Sf. C-tin si Elena pe la ora 4.30 de un echipaj de la furturi auto care m-a oprit din mers, eu venind de la club spre casa. In aerul expirat mi-a iesit 0.73. Domnii politisti m-au rugat sa intorc masina si sa parchez, dupa care am mers la spital pentru recoltare de sange, unde dupa recoltari am scris o declaratie in care am precizat ca am baut 1 bere si 50 de grame de vodka, si fiind nemancat(asta m-a invatat politistul,consumul fiind de 300-400grame de whisky intre orele 1-3). Am semnat cererea si procesul verbal, dar nu am primit nimic, doar mi-au spus ca nu pot sa merg cu masina,nu am nici o dovada de la ei. Mentionez ca am fost cooperant si ei s-au purtat frumos. Eu inca am permis de Anglia si neavandu-l la mine in acea noapte, nu mi l-au luat, este la mine. Cand am plecat de la spital se facuse 5 jumate si ei au zis ca ma duc la masina si sa merg atent pana acasa, dar eu chemasem un prieten sa ia masina, pt ca mi se parea absurd sa plec iar cu masina. Mi-au zis ca ma suna a 2-a zi, da nimic. Dupa o saptamana de asteptari am fost la spital sa intreb de rezultate si mi s-a spus ca laborantul este bolnav si pana nu revine la spital trebuie sa astept. Ce ma sfaturi? Va multumesc.
IN CAZUL TAU poti sa mergi linistit cu masina.......cu toate ca e cam dubios si sincer ai avut mare noroc..daca spui adevarul ......in proportie de 90 % nu ti-a luat permisul ca e de anglia... si dureaza extraordinar de mult hartiile au preferat sa te lase sa pleci /.........
in concluzie mergi linistit cu masina ....si zii doamne fereste ca nu s-a intamplat mai rau ..... DAR nu mai bea .....stima
ai toate drepturile sa meri cu masina pentru ca tu inca detii permis :) ....stima ...
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)