As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
nu ai inteles.........politia nu are nici o treaba daca u nu te duci cu copie dupa sentinta .........mai intai trebuie sa iei copia de la tribunal .....care o poti lua dupa 3-4 luni de la finalizarea cazului.........si cu ea te duci la comandant si dupaia trebuie sa treaca 25 de zile ..... #-o#-o
Am si eu 2 luni jumate de cand am facut prostia. Eu sunt plecat in Anglia si acum 2 saptamani am fost acasa si cand s-a hotarat agentul sa ma bage in seama mi-a zis ca e imposibil sa iasa cat mi-a iesit 1 la prima si 1 la a 2-a(in aer am avut 0.75), si ca trebuie sa intrebe medicul de ce, si nu pot sa cer recalculare pana nu lamureste. Eu am plecat din tara si a ramas ca ia legatura cu tatal meu cand e cazul si o sa stabilim 1 zi in care sa vin eu sa fiu reaudiat. Mai e un aspect ca eu am permis de Anglia si cand am fost oprit nu l-am avut pt ca il uitasem in Anglia, dupa care cand m-am intors nu l-am dat pt ca nu mi-au trimis nimic acasa. E posibil sa ii enerveze faptul ca nu le-am dat permisul? ma poate ajuta cineva cu o parere?
Nu are nici o legatura ....iar permisul mai bine nu il dai ca nu stii unde ajunge dupaia.....asa mai bine il pastrezi si nu mai circuli in romania cu el ......cat despre tine ....o sa ai dosar penal urmand ca la finalizarea instantei sa se comunice de catre politie .....organelor de politie din anglia........
cat despre analize nu este posibil sa faca asa ceva politistul .....sa nu te lase sa faci recalculare.....este un drept al persoanei in cauza ......nu impune el ce sa faca....vb cu politistul si fa o recalculare in prezenta unui avocat care se ocupa in domeniul respectiv ......este un mic abuz ........deoarece ca sa afle alcoolemia in momentul cand ai fost oprit tot o sa ceara o recalculare....dar ai grija sa nu o faca fara tine ....decat sa te anunte .....ca o sa ai de tras si mai mult dupaia ....!!!
ms de raspuns zazutzu..nu a zis ca nu pot sa fac recalculare, doar ca cele 2 analize nu au cum sa iasa identice si dupa ce clarifica cu medicul o sa ma contacteze pentru a cere eu recalcularea, dar de fiecare data a zis asa si nu m-a sunat niciodata...eu cred ca la recalculare ar trebui sa iasa sub 0.8, pentru ca nu am baut mult, sunt mic de statura(1.70, 60 kg) si am si ceva probleme cu ficatul,dar asta ramane de vazut..
Salut, m-am urcat baut la volan pe 18 iulie si am fost oprit de un echipaj la ora 3:10, am fost la sectie unde mi-a iesit 0.6 in aerul expirat. Am fost dus la spital, la 3:40 respectiv 4:40 mi-au fost recoltate probe biologice. Am platit analizele la IML, rezultatele sunt 1.15 prima proba, 1.35 a 2-a proba. In seara respectiva la incurajarile agentilor am declarat ca sunt nedormit de 24 de ore, ca nu am mancat nimic si ca am baut 2 beri cu alcool 7%.
Imi puteti spune care este cursul evenimentelor? Am auzit ca procurorul ma va pune sa dau o noua declaratie si ca aceea este cea finala unde trebuie sa am grija ce spun.
Va face si procurorul un calcul al alcoolemiei sau numai recalcularea de la IML face acest lucru?
Va multumesc!
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)