As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
pt zazutu
dar eu daca nu mai am dovada din noaptea respectiva ce fac....si inca ceva dupa cat timp iti vine acasa foaia de MAI pt ca mie inca nu mi-a ajuns .
pai in cazul meu sentinta s-a dat pe data de 30/11 si instiintarea de la MAI mi-a venit pe 24 sau 25 ianuarie....fa socoteala.....acum nu stiu daca atat o sa dureze la toata lumea
pt mariusica......daca nu mai ai dovada din noapte respectiva te duci la ghiseul de permise suspendate si ceri acolo o copie ....o sa te indrume ei cum poti sa intri in posesia ei ........
iar foaia de la MAI dupa ce ai fost la comandant cu o copie legalizata dupa sentinta de la judecatorie ,,,,,o sa primesti aksa foaia in 25 de zile lucratoare ......
Daca nu ai sentinta de la judecatorie ......te duci la arhiva la ei si ceri o copie legalizata .....(o legalizeaza ei).....u trebuie sa platesti un timbru judiciar ....
daca faci toate astea si a trecut anul de cand a fost data sentinta poti sa dai de redobandire de permis ......am impresia ca acuma nu mai esti obligat sa mai faci scoala ink o data....inveti sa iei sala si dai orasul ......dupa noua lege cik.....nst sigur...poti sa te interesezi .....
merci de raspuns zazutzu,o sa merg pe la poitie si sa ma interesez ca daca stau dupa ei astept mult si bine,iar in legatura cu scrisoarea de la MAI la mine sentinta a ramas definitiva pe 17 mai, cred ca au trecut mai mult de 25 de zile nu???oricum o sa merg sa ma interesez .merci
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)