kinky a scris:
Buna ziua,
am mare nevoie de ajutorul dvs. Am mai postat si acum cateva luni referitor la cazul unui prieten care a provocat un accident in ianuarie 2009, avand in sange 2 la mie; mentionez ca nu au existat victime. Problema mai grava este ca era in perioada de reabilitare el fiind prins in trafic in 2006 cu o alcolemie ce i-a adus dosar penal.
Astazi a fost citat la judecatorie, unde dna judecator i-a dat un nou termen pt 29 oct. Ce nu am inteles este: a spus ca se va discuta despre schimbarea incadrarii juridice pt ca este recidivist, si s-a mai pus problema retinerii pe care nu am inteles-o; i s-a mai cerut si un martor. Avocatul din pacate am realizat ca nu este unul tocmai bun. Ce ne sfatuiti? Partea cu schimbarea incadrarii e grava nu? Lamuriti-ma va rog. Cat de mari sunt sansele sa ii dea cu executare?
revin pentru ca am nevoie neaparat de raspunsuri.. nu am fost prea detaliata in situatia de mai sus. sunt iubita celui in cauza de aprox 1 an, locuim impreuna de jumatate de an si suntem fosti colegi de liceu asa incat il stiu de 8 ani. este un baiat extraordinar cu suflet mare si tocmai de aceea nu as vrea sa ajunga dupa gratii pentru sunt convinsa ca locul lui nu-i acolo, si pentru ca daca s-ar ajunge la asta stiu ca nu va mai fi cel dinainte. sincer va spun ca imi doresc sa-l stiu scapat nu pt mine si pt a fi impreuna in continuare ci pt ca stiu ca l-ar distruge. sfatuiti-ne ce sa facem; asa cum am spus avocatul este prea optimist sau nu-si da interesul..sau atat poate.