avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... unificare profesii liberale
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

unificare profesii liberale

Ce mai stiti despre posibila si dorita unificare a profesiilor, adica de intrrarea cons jur in randul avocatilor?
Am semnat petitia si am trimis link-ul la toti colegii din tara (Hidroelectrica ). Sper ca de data aceasta vom reusi ceva . Nu se va intampla nimic daca nu suntem uniti si nu ne organizam pentru a ne reprezenta interesele . Nimeni nu va lupta pentru noi mai bine decat o facem noi insine . O zi buna la toata lumea (consilieri juridici si avocati ).
Acelasi lucru trebuie sa-l faca toti cei care sunt onteresati de dreptate si sustin realizarea ei, indiferent ca sunt consilieri juridici, judecatori, procurori sau simpli cetateni. Iar oricine vrea cu adevarat sa vada ce este drept, intelege usor punctul de vedere si argumentarea lui in cuprinsul petitiei prezentate in link-ul de mai inainte.
Cu stima si incredere in dreptate.
Va felicit pentru initiativa, d-le Zaharia.....sper, asemenea dvs, sa se stranga cat mai multe semnaturi, astfel incat demersul sa isi atinga scopul.

Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2010
legesiordine, utilizator
Nu pot sa cred ca dupa o saptamana, am reusit sa strangem doar 132 de semnaturi.
Chiar nu e interesata lumea de aceasta petitie?

Va rog sa faceti tot ce va sta in putere ca sa o mediatizati!
Eu personal am rugat prietenii sa o citeasca si sa o semneze.
angelapriboi a scris:

Nu pot sa cred ca dupa o saptamana, am reusit sa strangem doar 132 de semnaturi.
Chiar nu e interesata lumea de aceasta petitie?

Va rog sa faceti tot ce va sta in putere ca sa o mediatizati!
Eu personal am rugat prietenii sa o citeasca si sa o semneze.

Acest lucru se datoreaza locului "mai putin vizibil" in care se afla (este postata). De aceea o voi prezenta si in CCJ local, la urmatoarea sedinta (vineri). Numai ajungind sa fie cunoscuta va fi si sutinuta. Trebuie, intr-adevar, mai multa mediatizare. Numai daca ne gandim cati consilieri juridici sunt (firme private si instituii de stat) si tot ne dam seama ca nu este destul de cunoscuta. Pe langa acestia sunt si altii (simpli cetateni/primii beneficiari, prieteni, iar eu am, numai aparent paradoxal, chiar o cunostinta avocat care a semnat, fiind de acord cu sustinerile din continutul ei.)
Succes si sper ca de sambata lucrurile sa devina mai...dinamice!:D

Alte discuții în legătură

Proiect modificare lege consilieri juridici Mihaiela  Teodora Popa Mihaiela Teodora Popa Ce parere aveti de noua propunere legislativa privind incadrarea in profesia de consilier juridic reglementata de legea 514, doar a cons. jur. ce lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv monalisaalina monalisaalina Imi pot da definitivatul ca si consilier jurudic fara sa fiu inscrisa la UUCJ? (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de cons. jr. in domeniul privat adriannn adriannn Buna ziua. 1. Pentru practicarea profesiei de cons. jr. este obligatoriu inscrierea in tabloul cons. juridici? Textul legii 514/2003 este interpretabil, ... (vezi toată discuția)