avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... unificare profesii liberale
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

unificare profesii liberale

Ce mai stiti despre posibila si dorita unificare a profesiilor, adica de intrrarea cons jur in randul avocatilor?
Link-ul petitiei ar trebui redirectionat catre adresa de email ccj@ccj.ro cu rugamintea sa-l mediatizeze pe site-ul www.ccj.ro, precum si catre: www.ccjbv.ro (Brasov); www.ccjalba.ro (Alba Iulia); www.ccjbh.ro (Bihor); www.ccjbacau.ro (Bacau); www.ccjt.ro (Timis); www.ccjcj.ro (Cluj Napoca); www.ccjvalcea.ro (Valcea); www.ccjhr.ro (Harghita); www.ccjct.ro (Constanta), etc.
:rtfm:
din pacate, uccj nu face nimic..din cate am vazut eu...site-ul nu e actualizat iar informatiile care ne intereseaza lupsesc cu desavarsire....cum mai putem ajuta pt mediatizarea petitiei si sprijinirea acesteia pt a se adopta legi bune? pt ca momentan nu vad decat cei cu greutate politica sa reuseasca ceva in sensul asta, si nu sprijina aripa care ne intereseaza pe noi..cred ca ar trebui sa avem pe cineva din interior ca altfel murim si nu ne mai facem cabinete...cu alte cuvinte, murim pur si simplu in conditiile in care patronii pt care lucram momentan dau toti faliment...
Nu o sa obtineti vreun raspuns pozitiv din partea UCCJR. Este evident ca ei sunt primii care se opun unificarii profesiilor, deoarece ar pierde foarte multi bani. Dealtfel, incercarile celor din conducerea UNBR-ului de a initia discutii pe aceasta tema, s-au lovit de lipsa de interes din partea UCCJR-ului. Prin urmare, nu va agitati. Nu o sa primiti nici un ajutor din partea lo. Poate nu ar fi rau sa cream noi a asociatie proprie care sa militeze pentru unificarea acestor profesii. Va garantez ca nu o sa aveti sprijinul UCCJ.
Buna ziua,

Am trimis un e-mail catre adresele de e-mail ale ucj Bucuresti, Brasov, Bacau, Timisoara etc.
Sper sa se implice si sa mediatizeze petitia.
Daca am sa primesc un raspuns am sa-l postez aici.
Vezi articolul "Procurori respinsi de Baroul Constanta" pe www.telegrafonline.ro:help:

Alte discuții în legătură

Proiect modificare lege consilieri juridici Mihaiela  Teodora Popa Mihaiela Teodora Popa Ce parere aveti de noua propunere legislativa privind incadrarea in profesia de consilier juridic reglementata de legea 514, doar a cons. jur. ce lucreaza la ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv monalisaalina monalisaalina Imi pot da definitivatul ca si consilier jurudic fara sa fiu inscrisa la UUCJ? (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de cons. jr. in domeniul privat adriannn adriannn Buna ziua. 1. Pentru practicarea profesiei de cons. jr. este obligatoriu inscrierea in tabloul cons. juridici? Textul legii 514/2003 este interpretabil, ... (vezi toată discuția)