cristian@ a scris:
Buna seara,
Nu credeam ca va trebui vreodata sa consult un avocat in aceasta situatie, dar nu e prima data cand imi dau seama ca "niciodata sa nu spui niciodata".
Pe scurt, povestea mea e asa, fiica mea a mers la supermarket cu nepoata mea si nu pot sa mi dau seama ce le au indemnat, au furat cate o placa de 200 ron fiecare, bineinteles, au fost prinse, sesizata politia duse la sectie, au dat declaratie, au recunoscut si au lasat numerele de telefon pentru a fi chemate pentru o alta declaratie pe care o vor da in fata unui procuror.Nu mai spun ca nepoata mea urma sa se inscrie la scoala de politie, ceea ce cred ca nu mai e posibil.Ce urmeaza si ce ar trebui sa facem, ele au 20 si respectiv19 ani. Sunt disperata, va rog sa ma ajutati cu informatii.
Va multumesc anticipat.
domnisoarele sunt majore si raspund in totalitate, pt faptele savarsite.
este necesar un avocat, in masura in care ele trebuie sa stie ce sa declare, nu sa spuna ceva ce le-ar putea incrimina.
domnisoarele daca sunt prinse in flagrant, singura solutie este sa recunoasca, sa repare prejudiciul si sa denote din comportamentul lor, un real regret pt fapta comisa, cautand o scuza plauzibila, bine ticluita de avocat.